Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné použití peněz z půjčky

Od: anonymanonym odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, v případě kdy zažádám o spotřebitelský úvěr a kdyby mi ho schválili a peníze vyplatili, Je možnost tyto finance využít na začátek podnikání? S tím ze když bude jako účel tech financí napsáno ze to mám napr. Na vybavení domácnosti atd…. bohužel podnikatelské úvěry se co se týká úroků nevyplatí a tak bych to chtěla udělat takto. Procenta tam jsou klidně dovnasobek vyšší. Věřím, ze mi nikdo nebude kontolovat zda jsem peníze použila doopravdy na vybavení do bytu atd… :D Tak jen mě zajímá zda to nějak nebude vadit, částka nebude velká (pokud by to schválili tak mi stačí 150 000 Kč) protože fakt nevěřím nebo bych si ani nedokázala představit jak to někdo kontroluje :D, děkuji za rady :)) klidně budu rada i za nějaké rady které by mi pomohly na začátek podnikání jako OSVČ v malém stánku:)) a nebo proste cokoliv . J. N. ;))

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

Je možnost. U neúčelového spotřebitelského úvěru to nikoho nezajímá. Zajimá, je pravděpodobnost řádného splácení, a podle toho vypadá úrok nebo vůbec nepůjčí. Tedy kdokoli dostane úvěr schválený, může si za ty peníze pořídit klidně výlet do Vegas, nebo jinou dovolenou, dobře promyšlené podnikání je spíš jedno z těch rozumejsich důvodů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]