Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Experimentování s DROGAMI

Od: degen123 odpovědí: 6 změna:

Zkusil jsem pervitin... Jsem odteď předurčen k tomu, stát se bezdomovcem a zemřít během několika následujících let? Já nevím, už je to týden, nějak necítím potřebu si to dát znova. Ačkoliv teda na druhou stranu, zážitek to byl zajímavý - v podstatě jsem snad poprvé v životě poznal, jaké to je, mít sebevědomí a možná i charisma...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

0x

Promiň, ale tohle je i jako vtip špatný..Tvůj problém..

hodnocení

0x
Potřeboval ses pochlubit žes to zkusil a není z tebe po první dávce závislák. Dobrý no a co dál? Po kolikátý dávce sí to ještě budeš říkat? To je ruská ruleta. Kolikrát zatočíš bubínkem a úderník cvakne naprázdno . .¿

Pokud to neni, jak pise Axlik, pouze blbej pokus o vtip, tak se nabizi otazka,

jestli uz zavislej neni a ani o tom treba jeste nevi. A nemusi to byt fyzicka a ani nutne psychicka zavislost. Jen neodolatelna touha, zkusit to znova.

v podstatě jsem snad poprvé v životě poznal, jaké to je, mít sebevědomí a možná i charisma...

Jinak myslim, ze tady je to kazdemu fuk. Pokud se ovsem ten pervitin nevari u sousedu za zdi...

jirkak*
hodnocení

0x

Pokud jsi pervitin jenom šňupal tak se závislákem nestaneš hned. Ale budeš si pořád připomínat ten "všemocný" pocit. Takže pravděpodobně si za pár měsíců dáš další dávku a z té se můžes stát závislý. Pokud máš dobrý odhodlání, nechceš unikat z reality jako sráč a ujíždět si na sračkách - nedáš si už nikdy. Nevím nepříjde mi to vůbec užitečné 2 dny bez spánku, maximální energie a žádná chuť na jídlo. Horší je asi to střízlívění. Život se dá užívat i bez chemie.

degen123
hodnocení

"Život se dá užívat i bez chemie."

Já nevím, já jinak nemám moc času ani příležitostí, a ostatně ani nálady k tomu, abych si život užíval... vlastně je to dost beznadějné.

Pravda, že užitečné to asi vesměs většinou k ničemu není. Kromě situací, kde třeba to sebevědomí, výřečnost nebo dobrou náladu potřebuji. Kdyby existoval nějaký šetrnější a podobně snadno dostupný způsob, tak se uchýlím k němu...

jirkak*

Není to beznadějné. Já jsem taky jednu chvili měl špatný časy, myslel jsem si, že drogy něco vyřeší. Dnes když se podívám na kámoše co si občas šlehnou pika nebo pravidelně kouří marihuanu, nepomohlo jim nic. Našli si vlastní cestu, tu špatnou. Nechodí moc mezi lidi, radši se zdrogují a jsou doma. Nemám si s nima pomalu co říct, venku se řeší jen tráva, tráva a tráva. Chodím už do jiné společnosti, která nedroguje a je to rozdíl. Vykašli se na to. Sebevědomí se dá získat i jiným způsobem. Četbou motivačních knih, kterých je na internetu dost. Problém je v tom, že lidem se nechce. Víš jak je to dobrej pocit něco si přečíst a pak to zkusit v reálu někde na akci nebo prostě venku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]