Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návrat k expříteli

Od: anca1998® odpovědí: 15 změna:
Dobrý den, pár měsíců po rozchodu jsem se začala opět stýkat s bývalým přítelem. Dozvěděla jsem se však, že mezitím spal s jinou slečnou (taktéž bývalou přítelkyní). Vím, že jsme spolu v tu dobu nebyli a mohl si tudíž dělat, co uznal za vhodné. Stejně na to však musím myslet a není mi to příjemné, tak bych se chtěla zeptat, jestli máte nějaký tip, jak se přes to přenést?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Slepovaný hrníček nedrží.

Nech ho být a jdi jinam.

hodnocení

5x

Kdybych si měl u každé ženy se kterou zrovna jsem představovat kolik měla chlapů, co spolu dělali, jak to dělali, jak se jí to líbilo, jak dlouho to trvalo...atd. tak z toho zešílím.

Těm novým vždy řeknu : Nemohla jsi vědět, že tě čeká v budoucnu někdo jako já, takže chápu, že máš nějakou minulost stejně jako já.

hodnocení

4x

Soutřeď se hlavně na to, jestli zaručeně pominuly důvody rozchodu, protože věnování se neperspektivní známosti je ztracený čas, který může později chybět. Kdo s kým spal v době, kdy jste spolu nechodili, je naprosto vedlejší.

hodnocení

3x

Ano, rozchod.

hodnocení

3x
Jojo. Nevracet se k němu. Budeš na to myslet neustále. Tohle nemá smysl.

win
hodnocení

3x

No dostala jste odpovedi na co jste se neptala. Přitom tam dost záleží, kdo se s kým rozešel, kdo koho respektuje a kdo ma jaky status. Ale odborníci odpovídají bez znalosti čehokoliv.

No a k vasi otazce: Co bylo bylo, anebo chces panice anebo mnicha, ktery mel chodit do klastera? Proste nemysli na minulost, ale na budoucnost.

hodnocení

3x
Ja tvrdim že nevstoupíš do jedný řeky dvakrat nanejvíš si občas nezávazně užít pokud vám to vyhovuje ale pokud to chcete zkusit znova váš boj
A ted k otázce : berte to jako přítelovu minulost do kerý vám v podstatě nic neni
Byla to doba kdy ste spolu nebyly tak proč si lámat hlavu s něčim co se vas vúbec netýká dyt vy ste si žila svym životem a on taky svym
Prostě udělejte čáru a co bylo bylo tečka

hodnocení

3x

Zdravím. Hlodat to ve Vás asi bude. Pokud chcete jít znovu do vztahu s ním, pak se soustřeďte na přítomnost a časem to snad přejde. Ale bez vzájemné důvěry vztah nikdy nebude dobře klapat.

hodnocení

3x

Rozešli jste se, byli oba volní a mohl si každý dělat, co chtěl. Pán si za Vás našel náhradu, poté asi zjistil, že Vy jste byla lepší. Vy jste byla ale také volná, možná, že jste si také našla někoho jiného. Nebo jste opravdu jen seděla v koutku a vzpomínala?

Buď se přes to dokážete přenést a nedáte na nějaké klepy odjinud /on se Vám asi sám asi nepochlubil, to nějaká "dobrá" kamarádka/, nebo se přes to přenést nedokážete a další vztah, druhý v pořadí, prostě nebude.

Už bych ho asi nechtěla, je to "slepovaný hrneček." Rozešli jste se jednou, může opět nastat to stejné. Šetřete si nervstvo pro někoho jiného, nového, snad i lepšího. Jaga.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, přistupujte k tomu tak, že většinou každý má při novém seznamování už nějaký vztah za sebou (má už něco "najeto"). U Vás je jen ten rozdíl, že partner není zcela nový/neznámý/bez pro Vás neznámé minulosti. Je to taková recyklace vztahu, kterou podstupujete dobrovolně. Recyklace nemusí být vždy špatně. Zdravím!

hodnocení

2x
Docela trefný nick. Budeš pro něj opět nejspíš zase Anča, ne sice ta gumová, ale ke stejnému účelu. Zbytečně si prodlužuješ trápení.

hodnocení

2x

Nějak tu nevidím dost podstatných nformací a ani tu zatím nevidím zpětnou vazbu tazatelky (= zájem to řešit):

Jaký byl byl důvod rozchodu a z jaké strany? Jak moc byl rozchod emotivní apod? Přesně jak tu někdo napsal výše, pokud nepominuly důvody k rozchodu, nemá smysl se vracet. Jak vlastně probíhal "návrat"? Někdo z vás přišel s omluvou, že prozřel a věci viděl jinak než byly, ten druhý to akceptoval, nebo jak vlastně?

To že jste se rozešli znamená, že si každý mohl dělat co chtěl, a nebyl důvod k tomu druhému brát nějaký ohled. I kdyby se vyspal třeba s celým týmem fotbalistek najednou, tobě to musí být jedno, protože v té době s tebou už žádný vztah neměl. Pokud to takhle brát nedokážeš, nemá smysl se k němu vracet.

hodnocení

Rozchod byl vzájemný, během vyhrocené hádky. Ano, návrat proběhl v zásadě tak, jak popisujete. Následně se přítel sám od sebe zmínil o tomto jeho slovy úletu (nevím, proč měl potřebu mi to říkat). Jak tu někdo psal, že každý má nějakou minulost, tak tohle co se dělo během té pauzy mě z nějakého důvodu hlodá, na rozdíl od toho, co bylo ještě předtím, než jsme se seznámili, ačkoliv racionálně je to stejné, nevím proč :D Ale máte pravdu, že už to kvůli tomuhle asi nebude úplně stejné, jako dříve, tak je třeba ten návrat ještě promyslet.

ltz
hodnocení

2x
Příjemné vám to být nemusí, ale berte to tak, že když se dal dohromady s vámi, s bývalou přítelkyni, tak proč by nemohl i s jinou přítelkyni, také bývalou. Takže musíte být tolerantní k někomu, kdo byl volný, měl právo podle sveho nakládat se svým soukromim. Jinak váš vztah zase zahyne.

mnd®
hodnocení

0x

A vemte to i z druhé strany VY rádcové - žena může skoro vždycky a chlap jenom někdy (zapojit mozek kdy může).Existují i národy co mají mnohoženství a je to normální.

U nás v ČR konečně tak schválili to o těch homo ( nic proti ).O dětech a tak..je to začátek.Víc se rozepisovat o občanech nebo občankách nebudu.Je to jejich věc a bojují za svá práva.

Nemám rád traktoristy apod..co blokují magistrálu.Moje peníze na pozdní dodávku služeb mi zaplatí kdo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]