Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení obuvi s dárkem

Od: macina odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu, objednala jsem si v e-shopu rieker boty, které budu vracet. K nim jsem si mohla při objednávce vybrat dárek v podobě dvou páru ponožek za cenu 0. Musím vrátit i ty ponožky? Jsou moc pěkné a chtěla bych si je nechat. Říkám si, že si obchod maximálně strhne jejich cenu z té vratky za boty. Spíš mi jde o to, abych nebyla za zloděje. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Dobrý den. Obchody to mohou mít nastaveny různě, tak nejjistější bude, když jim napíšete a určitě se domluvíte. Osobně jsem se setkal jak s případy, kdy chtěli dárek vrátit a i opačně, kdy jej nechali.

asd1
hodnocení

3x
Dárek je pozornost za koupeni bot, takže pokud boty vracis a nechceš být vykuk, tak bych to řešil s prodejcem a nabidnul odkoupení,resp. zeptal se jestli si je můžu nechat, když ne tak co za ně chtějí že je koupím..

hodnocení

2x

Musis se ale zeptat chytre. Ze si uz do nich proslapala diru, smrdi a jsou od hnoje, tak jestli je mas pribalit.

marena
hodnocení

1x
Ponožky jsou bonus k botám, vy boty vracíte, tak musíte vrátit i ponožky. Jak vás vůbec může napadnout, že byste si mohla ponožky nechat? Nechápu, že vás v této vychcanosti může někdo podporovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]