Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Doktorka z neurologie mi napsala tablety na spaní Mirzaten 30mg. Užívat polovinu tablety před spaním učinek tablet nejdříve za týden. V lékární mi řekli že mužu brát tablety během dne. Jaké máte zkušenosti? Děkuji.
"...mi řekli že mužu brát tablety během dne"
Účinek těchhle tablet neznám, ale kdysi jsem dostal "protazin" na alergii (nikoliv na spaní). Měl jsem ho také užívat večer, ale zapomněl jsem a tak (aniž bych znal jeho vedlejší účinky) jsem si ho vzal druhý den ráno. Po cca 2 hodinách jsem skoro usnul při práci (montáž v elektrorozvodně pod napětím) a měl jsem co dělat, abych si našel nějaké místo, kde bych nepřekážel (kolegové byli štěstím bez sebe a srandu si ze mě dělali ještě pár týdnů ). Takže bych doporučil si to brát skutečně v době, kterou mi určil lékař. Určitě věděl, proč to dělá.
Asi neodpovím na dotaz, jen se pozastavuji nad tím, že AD předepisuje neurolog. Taky vím, že je předepisuje internista a obvodní lékař. Z vlastní zkušenosti vím, že při podávání AD je pacient sledován psychiatrem, zda jsou zrovna tyto AD pro jeho léčbu vhodné.Mi to poslední dobou přijde, že se na většinu neduhů dávají AD aby byl od pacienta klid, jelikož vyšetření jsou drahá. Ale možná se mýlím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.