Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je chyba? Elektronická neschopenka

Od: anonymka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, ve čtvrtek mě pouštěli z Nemocnice a posílali elektronickou neschopenku na sociálku praktickému lékaři a do práce.
Dnes mě volali z práce že ji tam ještě nemají. Kde je chyba?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Chyba je již v tom že posílali DPN v době Vašeho propuštění z nemocniční péče. Tedy pokud máte správná data!. Cyba může být kdekoliv, třeba jen "zodpovědná" osoba u firmy toto přehlédla nebo administrativní osoba poslala na špatné místo...

anonymka
hodnocení

Paní co to vyřizuje v nemocnici. Tak adresa zaměstnavatele byla správná.
Jinak vaší první větu nechápu.
Je možné že to účetní nevidí v PC?
Je možné že na to dlabe.
anonymka
hodnocení

Jako sekretářka je pravda že jsou s ní samé problémy...a může mě to vůbec ukončit praktická lékařka když to nemají v práci.
"Jinak vaší první větu nechápu." Já zase nechápu, jak je možné dostat DPN až při odchdu z nemocnice a ne při příjmu! Ledaže -ráno v třeba 08:00 by Vás přijali a již v deset dopoledne lifrovali pryč z nemocnice!
anonymka
V úterý v noci mě přivezly sanitou a ve čtvrtek odpoledne pouštěli a ještě se mě ptali zda tu neschopenku chci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]