Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpočet správného DPH

Od: mh odpovědí: 3 změna:

Přišel mi rozpočet na položení vinylové podlahy. Cena v obchodě za m2 je s 21 %. Mám jej objednaný u Bauhausu i s položením. To zamená, že za m2 vinylu a i za položení bude po novu účtováno pouze 12 %. Počítali jsme cenu s 12 % všemi možnými způsoby a na cenu, která je v nabídce se nemůžeme dostat. Jaký je ten správný postup? Cena s 21 % je 585 Kč/m2. Neposílejte mě, prosím, zpátky do školy. Trojčlenku si pamatuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Cena 483,5 bez DPH. Cena pri prodeji 585 s DPH 21%. Cena s montazi 541,52 s DPH 12%.

hodnocení

2x

Správný postup je cena bez DPH * 1,12 a výsledek vychází.

mh
hodnocení

Děkuji za odpovědi. Dnes vyšlo najevo, že Bauhaus počítal z původní ceny před slevou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]