Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vůbec nepatřím, a asi ani patřit nebudu do takto bonitní skupiny klientů České spořitelny; ptám se jen tak pro zajímavost, těch, kteří jsou tady na poradně a jsou klienty buď Erste Premier nebo Erste Private Banking, a mohli by mně popsat, jaké výhody oproti standardním klientům České spořitelny mají?
Děkuji všem za odpovědi.
Každá banka poskytuje mimo normální bankovnictví i Privátní bankovnictví u bonitních klientů.Nevím jak spořka,ale u ČSOB je to velmi podobné.Výhody navíc : osobní bankéř stále k dispozici,k účtu se vydává zlatá karta,/i kreditka/,která vám umožňuje bezplatné vstupy do různých letištních salonků po celém světě + 4 bezplatné vstupy do letištních salonků Lounge key.Dále vám banka poskytne vyšší kredit na navázané kred, kartě/až 200 000měsíčně/.Součástí je Concierge servis,dále vyšší slevy při platbě touto kartou u vybraných obchodníků.Pro ČSOB a od května i pro Raiffeisen banku stačí na bezplatné vedení tohoto účtu měsíčný příjem na účet 50 tisíc korun.Klidně si je můžete přeposlat ze svého účtu vedeného u jiné banky a pak hned poslat zpět.A součástí je taky celoroční bezplatné cestovní pojištění do výše 100 mio korun pro celý svět pro vás,manželku a děti,pojištění ztráty kufrů + ještě pojitění DAS,pojištění platební karty.Např. při platbě kreditní kartou je na elektroniku o rok prodloužena záruka.Víc si nespomínám.
Jsem u konkurence, ale obecně bych mohl napsat, že tam kde jsem já a znám to trochu, tak je to pro jinej level lidí.
Představte si svět, jako hotel nebo klub a ten se otevírá platinovou kartou "klubu".
Stejně jako vše řešíte s recepčním, máte po ruce konciliéře - bankéře, který vás nasměřuje na lidi ve stejném klubu, notáře, doktory, právníky, půjčovnu jachet, ale třeba i stavaře, architekty, atp.
Banka Váš stavební sen pak i profinancuje. Prostě služby lusknutím prostu,.
I tyto "kluby" mají své vnitřní levely a jestli si budete přeposílat peníze tam a zpátky, tak se na to přijde a váš splnitel na telefonu už bude jen bankéř, zatímco paní hraběnka si přes něj objedná třeba i pečenou Parmu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.