Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
ráda bych se zeptala, zda byste nám mohli poradit, které dobíjecí datové SIM karty jsou nejlepší a pokud nějakou máte, jaké s nimi máte zkušenosti (např. převod nevyčerpaných dat apod.). Případně pokud existuje nějaká aktuální stránka s jejich srovnáním? Co jsme našli, bylo obvykle několik let staré. Moc děkujeme za kadou radu.
Nedám dopustit na datamanii 100GB od 02, za 350Kč měsíčně se nemusí vůbec nic řešit, nijak se omezovat, pokrytí i rychlost excelentní, když se po konci období nedobije, nic se neděje, dobije se zase až budou docházet data na druhé kartě a data frčí do pár minut, prostě paráda.
Moc Vám děkuji. Znamená to tedy, že na měsíc má uživatel k dispozici 350 GB a když třeba hned následující měsíc data nepotřebuje, dobije si zase až ten příští, aniž by mu kartu operátor zrušil?
S těmi daty jsem to spletla já, omylem jsem napsala 350 GB, místo 100 GB. Ale též by mě tedy zajímalo, kolik to dnes stojí? Moc děkuji za informaci.
Ale přece jen za 350,-
Ale... Pro udržení akční ceny 349 Kč měsíčně je nutné sim kartu aktivovat do 29.2.2024, proto s nákupem příliš neváhejte. Pro včasné doručení odesíláme v den nákupu přes PPL s doručením obvykle do druhého dne.
Hvězdička v nadpisu
*Jedná se o původní datový tarif O2 100 gb za 300 Kč měsičně, jehož cena se může v čase měnit dle aktuálního ceníku O2.
Nebo sledujte akci na datamánii
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.