Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobíjecí datové SIM: která je nejlepší?

Od: anna379 odpovědí: 6 změna:

Dobré odpoledne,

ráda bych se zeptala, zda byste nám mohli poradit, které dobíjecí datové SIM karty jsou nejlepší a pokud nějakou máte, jaké s nimi máte zkušenosti (např. převod nevyčerpaných dat apod.). Případně pokud existuje nějaká aktuální stránka s jejich srovnáním? Co jsme našli, bylo obvykle několik let staré. Moc děkujeme za kadou radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

5x

Nedám dopustit na datamanii 100GB od 02, za 350Kč měsíčně se nemusí vůbec nic řešit, nijak se omezovat, pokrytí i rychlost excelentní, když se po konci období nedobije, nic se neděje, dobije se zase až budou docházet data na druhé kartě a data frčí do pár minut, prostě paráda.

anna379
hodnocení

Moc Vám děkuji. Znamená to tedy, že na měsíc má uživatel k dispozici 350 GB a když třeba hned následující měsíc data nepotřebuje, dobije si zase až ten příští, aniž by mu kartu operátor zrušil?

Dnes jedna karta 100Gb za 449,-...350,- už je minulostí, nebo jen po známosti, neveřejná nabídka?

....když se po konci období nedobije, nic se neděje, dobije se zase až budou docházet data na druhé kartě...

takže máte minimálně 2 karty?

@kmet NE 350 ale "jen"100Gb měsíčně

anna379
hodnocení

S těmi daty jsem to spletla já, omylem jsem napsala 350 GB, místo 100 GB. :) Ale též by mě tedy zajímalo, kolik to dnes stojí? Moc děkuji za informaci.

Ale přece jen za 350,-

Ale... Pro udržení akční ceny 349 Kč měsíčně je nutné sim kartu aktivovat do 29.2.2024, proto s nákupem příliš neváhejte. Pro včasné doručení odesíláme v den nákupu přes PPL s doručením obvykle do druhého dne.

Hvězdička v nadpisu

*Jedná se o původní datový tarif O2 100 gb za 300 Kč měsičně, jehož cena se může v čase měnit dle aktuálního ceníku O2.

Nebo sledujte akci na datamánii

hodnocení

2x

Ono záleží o kolik dat vám jde. Já jsem spokojen s Kaktusem. 1 Gb při určitých netěžkých podmínkách za 50 kč. Mohu si dobít kdy chci a kolik chci. Na běžný provoz to stačí, na stahování a koukání na filmy je to málo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]