Nejste přihlášen/a.
Nechápu, proč to tak je, proč se té krávy tak moc zastává. S přítelem jsem dva roky a pět měsíců a on chodí na doučko z angliny. Když na ní něco řeknu, jsem mrcha a on se jí zastává. Když ona má něco na mě, je to ok jí věří víc než mě. Ted se sice vdala ale je to taková zákeřná svině, nevěřím jí nic. Vždycky mi potichu řekla nějakjou narážku, jedovatost tak aby to přítel neslyšel. Když jsem to pak příteli říkala, hádejte komu věřil. Prý nic neslyšel, tak nic nemohla říkat. Příteli jsem navrhla at změní učitelku a on že jo, jenomže když jsem mu pak doporučila jiného učitele - je levnější a lepší než ona, tak se najednou zasekl a prý že zůstane u téhle. Dost mě to štve, ona ho kdysi tahala ven, docela mi to vadilo. Navíc jsem nepochopila, proč přítel stále bere doučování angliny, když v zaměstnání jí nepotřebuje a dál studovbat se už nechystá. Když jsem se ho na to zeptala, naštval se a říkal že anglina je potřeba že třeba časem si najde lepší místo, jenomže má schízu je v ID, ona má maniodepresi je v čístečné ID, ted vydává jídlo v nemocnici. Přítel se navíc nedávno dozvěděl, že už se z té nemoci nevyhrabe a léky které mu vadí při soustředění nikdy nevysadí. Proč tam teda chodí proč učitele nezmění? Příjde mi to jako kdyby měl záminku aby se s ní mohl slejzat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.