Nejste přihlášen/a.
No a co je za problém? Moje žena byla staší o 22 let.Dvě děti vlastně v mém věku a pohoda.Postaral jsem se se o ni až do její smrti.Děti soběstačné.
Pro šťourali nebyl to zišťný důvod ani nějaká úchylka.Prostě jsme se zamilovali a vzali.Teda po pár letech soužití.A fungovalo to.
Spíš nechápu staré muže nad padesát co si ,,nabrknou,, osmnáctku a vrážej do ní jenom peníze a sex mají jednou za měsíc.
orion:Až vám bude 50, což je ještě věk, kdy se člověk drží, jí bude 62, což už je bohužel z fyzického hlediska ústup ze slávy.
Ústup ze slávy jeho nebo jí? Nějak nechápu.Už je mi teda víc jak padesát a ústup nepozoruji a u současné partnerky taky ne.( sám nebudu ).Kolik je Vám let že máte tyto názory o nějakém ústupu ze slávy? Jestli je Vám 50+ a jen kouká dolů tak pozdravuje prsty u nohou Si ho při lulání musíte držet?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.