Dobrý den, v úterý mě odvezli z práce sanitou A dneska mě pouštějí.Mam týden nemocenskou. Dělám střídavě 7h6h Celkem tedy 46 pracovních hod mě bude chybět. 1. Už bych chtěla jít. Dělám Hpp 140h Za leden jsem měla 15000 Za únor bych měla mít kdybych nemarodila kolem 19000 7,6,7,6,7,6,7=46h Kolik bych tedy měla mít od zaměstnavatele? Děkuji za odpověď.
Prvních 14 kalendářních dní platí zaměstnavatel, a to za hodiny, které byste odpracovala, kdybyste nebyla nemocná. Nejde o mzdu, ale o náhradu mzdy. Platí se průměrem, ten najdete na své výplatní pásce za leden. Průměr x 60 % x 90 % x hodiny, to je částka, kterou za únor dostanete od zaměstnavatele na výplatní pásce.
anonymka
To trochu celé nechápu...údaje jsem napsala. Můžete mě jsem dát nějakou částku. Asi mě to ještě nemyslí snad po těch kapačkách.
anonymka
Výplatní pásku za leden bohužel nemám.u sebe . Ale v práci ve skříni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.