Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Název písničky

Od: adelice* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřebovala bych poradit ohledně písničky, kterou jsem nedávno zaslechla v Jukeboxu, ale nešla jsem se podívat na název. Podle textu jsem se ji snažila dohledat na internetu i YouTube, ale bez výsledku. Shazam mě nenapadlo použít. Text nebude asi zřejmě přesný, ale často se opakovalo něco ve smyslu jako “Just a little ladies, It’s never be the same” a to několikrát za sebou. Je to spíše starší písnička, asi cca kolem roku 2000 a zpíval ji mladší muž s jemným hlasem…pokud by někoho napadlo, co by to mohlo být, budu moc vděčná…předem děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, zpěvák s jemným hlasem je např. James Blunt - pohledejte jeho písničky na YouTube a možná to je song od něho (nebo zjistíte, pokud ho neznáte, že se Vám jeho písně líbí). Zdravím!
doplněno 21.02.24 19:31: Nemáte zač. James mě napadl jako první, ale více už neporadím. Sama víte, že indicií znáte málo, tak dál doufejte, že to někdo určí přesně.
doplněno 21.02.24 22:02: Tak gratuluji.
adelice*
hodnocení

Děkuji, Jamese znám, mám ráda jeho písničky :) Ale spíše hledaný zpěvák zněl jako Justin Timberlaka, toho už jsem taky prohledala ;)

adelice*
hodnocení

Tak už jsem ji dohledala na YT Rappová část mi nějak vypadla v té písničce 2pac měl “feat” ještě s jedním zpěvákem, pro mě neznámým, který zpíval refrén :) Ale ten odposlouchaný text jsem celkem trefila bych řekla
Každopádně všem děkuji za pomoc :)
Název písničky

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

kmet

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]