Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty - může být při operaci?

Od: likiki odpovědí: 7 změna:

dobrý den,

mám gelové nehty je to problém, když jdu na operaci?Jsou potřeba sundat?vím, že nesmí být nalakované nehty ...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Při operaci musí nehty zůstat viditelné, aby personál viděl, že nemodrají nebo jinak nemění barvu. Modrání je znak nedokrvenosti, tedy umírání. *hej*

binka*

Jak se postupuje při akutní operaci, třeba po autonehodě? To je budou dotyčné rvát z rukou? *nevi*

Jasně že akutní záležitost je něco jiného *haha* Ale takto mi to vysvětlila sestra, když mě připravovala na operaci a hnala mě do bufetu pro odlakovač. A tehdy jsem si vzpomněla, jak to bylo u mého tatínka. Opravdu nehty promodrávají.*modla* Je to tak.

likiki
hodnocení

ale když mám bezbarvý gel?Myslíte si, že je teda i tak musím sundat?

likiki
hodnocení

Já vím,že promodrávají, ale musím sundat i ty gelové, když nejsou výrazné jsou bezbarvým gelem?

Nevím. Jestli je umíte sundat sama, nechejte to až na nástup. Až vám řeknou. Ale jestli trošku pochybujete, nechejte je sundat včas a vy se ničím nedejte rozhodit. Nehty za to nestojí.*jasne* Hodně štěstí a ať všechno proběhne hladce a nic se nekomplikuje.;)

lidus*
hodnocení

0x

Při akutní operaci např, po úrazu vám sundají veškeré ozdoby s těla a prohlídnou zda máte vyndavací zuby, při plánované operaci dostanete papír s pokyny. Podle mě, odstranit nehty za 500kč nemůže být problém, nehty máte mít ostříhané na krátko a odlakované. Ať Vám operace dopadne dobře!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]