Jasně že akutní záležitost je něco jiného Ale takto mi to vysvětlila sestra, když mě připravovala na operaci a hnala mě do bufetu pro odlakovač. A tehdy jsem si vzpomněla, jak to bylo u mého tatínka. Opravdu nehty promodrávají. Je to tak.
Nevím. Jestli je umíte sundat sama, nechejte to až na nástup. Až vám řeknou. Ale jestli trošku pochybujete, nechejte je sundat včas a vy se ničím nedejte rozhodit. Nehty za to nestojí. Hodně štěstí a ať všechno proběhne hladce a nic se nekomplikuje.
Při akutní operaci např, po úrazu vám sundají veškeré ozdoby s těla a prohlídnou zda máte vyndavací zuby, při plánované operaci dostanete papír s pokyny. Podle mě, odstranit nehty za 500kč nemůže být problém, nehty máte mít ostříhané na krátko a odlakované. Ať Vám operace dopadne dobře!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.