Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První návštěva zubaře – dítě – jaká je cena?

Od: hbjvnfkdslm odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mohu se zeptat, kolik vás stála první návštěva zubaře pro vaše dítě, které ale žádný problém nemělo?

Setkal jsem se s poplatkem, který jsem moc nečekal. Myslel jsem, že jde o přihlášení k lékaři a klasickou preventivní prohlídku, což má být hrazeno pojišťovnou, myslím.

Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den,

my neplatili nic. První návštěva byla tuším okolo 1roku, pár měsíců zpátky.

Hezký den přeji

hodnocení

0x
Pokud má zubař smlouvu s pojišťovnou, tak nic. Neplatíme ani preventivní prohlídky nás dospělých. Pravda plomby a spol - to už člověk cvaká, jak mourovatý.

hodnocení

0x

Scháněli jsme před rokem , nikde nebrali pak od pojištovny seznam zubařů v okruhu 100km. Ceny za registraci od zdarma do 5000. Nakonec jsme teda sehnali plně hrazené kousek od bydliště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]