Nejste přihlášen/a.
1/ Podívám se, kolik lidí na akci přijde.
2/ Vyselektuji masožravé od veganů a jiných trendových strávníků.
3/ Zamyslím se, co jdu vlastně vařit.
4/ Počítám 200 g hlavní věc /maso nebo vege/, připočtu 200 g přílohy. Pokud budu jíst opakovaně a tedy dělat 2x porci na osobu, aplikuji to do koeficientu. Na děcka poćítám poliviční dospělácké porce.
5/ Na chlapa a půl dne grilovačky počítám 10 piv (raději dobré, poctivé 12tky než nějaký Staro-patok), na ženy polovinu + lahev vína do zásoby na 2 osoby.
6/ Voda teče všude (skoro) zdarma nebo ji dovezu z domu.
7/ Nechám si to schválit vsemi strávníky a podle připomínek doupravuji.
8/ Vystavuji fakturu a inkasuji.
Příjemnou zábavu přeji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.