Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odběr krve

Od: meri odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně odběru krve. Chodím jednou za rok na hematologii, kde mi sledují destičky. Zítra mám jít na odběr, ale od soboty mi není dobře. Nic tragického, ale spustila se mě rýma a v noci jsem měla pocitovou zvýšenou teplotu. Je možné, že mi toto nachlazení ovlivní výsledky?. Děkuji za rady, hezký večer.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Já bych zavolal paní doktor, popsal symptomy, no a řídil se podle toho, co mně řekne.
Nic složitého, že jo?

Ale ráno tam má jít, doktroka tam bude až v 8 hodin.

Jak to víte pane Milane?:-D

Já s tímto probémen (také málo destiček),bývám objednáván na 10-11 hodinu dopolední, dokud jsem byl v procesu, žádal jsem dřívější kontroly, nejpozději do 9 hodiny.

Pro tazatele-nepsal jste na kolik jste objednán takže zavolat nebo přijít , ale mít "rouškotlamu", v čekárně nasazenou! Jinak toto u tohoto vyšetření asi nic nezkreslí, jiné by to bylo u celkového KO!

Páč taky chodím podobně na hematoligii a vždy mám napsáno, že odběry jsou od 7do 8 hodin.

Doktorka je na oddělení, až pak jde do ordinace.

Samozřejmě, že nevím jak je to u tazatelky, ale v nemocnici to máme takto.

Milane u nás obejednává dle potřeby, ambulance hned vedle odd. na jednom poschodí oddělené "lítačkami" a osobně je v ambulanci primář h.odd. Asi jak a kde to funguje!

Pane kolego Diesle, jasně že to je jak kde, páč celá republika nebude na tom stejně...

hodnocení

1x

Ráno půjdete na odběr, až se budete nahlašovat, tak to sestřičce sdělíte, změří Vám třeba teplotu a ze zkušenosti rozhodne, co s Vámi.

meri
hodnocení

Děkuji, jdu zítra v 7h.A hlavně mi jde o to, zda se výsledky tímto neovlivní. Roušku mám v nemocnici vždy.

Nejsem lékař, nevím co Vám je, ale domnívám se, že současný stav neovlivní výsledky.

.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]