Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně odběru krve. Chodím jednou za rok na hematologii, kde mi sledují destičky. Zítra mám jít na odběr, ale od soboty mi není dobře. Nic tragického, ale spustila se mě rýma a v noci jsem měla pocitovou zvýšenou teplotu. Je možné, že mi toto nachlazení ovlivní výsledky?. Děkuji za rady, hezký večer.
Já s tímto probémen (také málo destiček),bývám objednáván na 10-11 hodinu dopolední, dokud jsem byl v procesu, žádal jsem dřívější kontroly, nejpozději do 9 hodiny.
Pro tazatele-nepsal jste na kolik jste objednán takže zavolat nebo přijít , ale mít "rouškotlamu", v čekárně nasazenou! Jinak toto u tohoto vyšetření asi nic nezkreslí, jiné by to bylo u celkového KO!
Milane u nás obejednává dle potřeby, ambulance hned vedle odd. na jednom poschodí oddělené "lítačkami" a osobně je v ambulanci primář h.odd. Asi jak a kde to funguje!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.