Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Momentálně hledám nové pracovní příležitosti a nedávno jsem obdržel nabídkový dopis, ve kterém se uvádí, že bych měl potvrdit možnost nástupu od 1.3. Zatím jsem však žádnou pracovní smlouvu nepodepsal. Stále čekám na výsledky dalších pohovorů, které mám v plánu vyčkat. Měl bych potíže, pokud bych potvrdil svůj zájem o nástup a následně se rozhodl to zrušit? V nabídkovém dopisu se píše i tohle: Až do okamžiku podpisu pracovní smlouvy nelze dovozovat žádnou předsmluvní odpovědnost odesílatele tohoto nabídkového listu.
Díky
Vypadá to, že potenciální zaměstnavatel chce, abyste mu potvrdil, že chcete nastoupit, zatímco on Vám negarantuje, že Vás přijme.
Chce-li po Vás potvrdit možnost nástupu a sám nepotvrzuje Vaše přijetí, klidně mu to potvrďte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.