Nejste přihlášen/a.
Hezký den. Předem nevím, jestli mi budete moci nějakým způsobem pomoci, ale třeba nějaké rady přijdou vhod. Jde o to, že mě cca 2 měsíce trápí šourek, a to především při chůzi. Pociťuji svědění a kousání, mírné pálení a tedy hlavně při tom, když chodím. Je mírně zčervenalý ale to mi nepřijde nic extra výjimečného od normálu. Byl jsem u lékařky a ta mi předepsala pimafucort, který by měl být šikorospektrální, ale začalo mě to spíše extrémně kousat a kdyby to nepomohlo, tak antimykotické prášky. Bohužel teď je beru již 5. den a žádné zlepšení nepociťuji. Takže pravděpodobně to žádná mykóza nebude. Sám jsem to předtím namazal imazolem, ale žádné zlepšení jsem nepociťoval. Napadá Vás prosím něco, co by mi mohlo pomoci? Klidně nějaké babské rady. Nosím volné spodní prádlo a i dbám na hygienu. Samozřejmě to budu raději řešit zase s dr., ale úpřimně mi přijde, že sama moc nevěděla co a jak, takže jsem z toho zoufalý i já. :D Jen jsem chodil do sauny, tak leda že tam bych něco chytnul? Pohlavní nemoc vylučuji, protože se chovám zodpovědně a žádné jiné projevy než kromě "kousajícího" šourku nemám.
Zavzpomínejte, co se před těmi dvěma měsíci změnilo - oblečení, kosmetika, jídlo/koření, léky/doplňky, ložní prádlo... Možná byste mohl zkusit Rybilku - mastička pro mimina, takže šetrná, když nepomůže, neublíží Rybilka.cz | Komp/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.