Dobrý den prosím o radu před chvílí jsem zjistil červený flek v loketní jamce o velikosti 2 koruny je to asi půl hodiny co jsem šel na oběd a nebylo to tam a teď to tam je nic mě nekouslo nesvědí to nepálí to ale kW to divné protože mě bolí na bedrech mám oteklé nohy takovou divnou chuť a hrozně málo chodím na malou dnes jsem od rána byl jen jednou a to jsem od 4 hodin vzhůru nemůže to mít nějakou souvislost u obvodního jsem ještě nebyl má dovolenou můžete mi prosím poradit co tě to a nebo by to mohlo být případně jak se toho zbavit děkuji pěkně za odpovědi
Dobrý den, nechci strašit, ale nemočíte, v oteklých nohách zadržujete tekutinu v těle a bolí Vás v bedrech, kde jsou i ledviny - tak to mohou být špatné/nefunkční ledviny a s tím můžete skončit v nemocnici a až na JIPce. Měl byste to rychle řešit (klidně zajít na Pohotovost). Zdravím!
V sámošce kupte urologický čaj, uvařte podle návodu a popíjejte. Ačkoliv, to močení může být způsobeno tím, že jste nepil. Kolik jste vypil? Vzpomínejte, počítejte!
doplněno 17.02.24 18:37:
Čaj je volně v sámošce. Lékárny netřeba.
doplněno 17.02.24 18:41:
Litr tekutiny, to je hodně málo. I když připočteme, kávu, čaj, polévku, omáčku.
jenik
Když z nás v krámu mají otevřeno jenom po,st,pa aaaa tak to je určitě víc já mysle tekutinu jako litr vody takové věci jsem do toho nepočítal kafe pijí 4 denně 0,3 l +čaj já Teda ovocný a s medem cukr já nee x Teda nějakou limonádu Tak to sem tak na 3 litrech.. Teď jsem nakrmil králíky a ano opravdu tam už lítaj komáři ale nevšiml jsem si že Mě kousnul a navíc jsem byl docela oblečený tričko triko s dl rukávem mikinu montérky přes to vojenskou zimní bundu RF tak nevím jestli by se přes to dostal no sám sem zvedavej co to je je to pořád stejné jako v pořizování foto
Cca asi litr a to dneska celý den rozbijim palicí špalky k obvodnímu jdu v pondělní. Do lékárny je to kapku z ruky to bych musel až do ...a to je +-40km. Na pohotovost ... asi ne nemám hlídání a vláčet 2 letou dcerku protože jsme samy to už to do pondělka dám. Nemyslím si že ledviny vždyť je mi 30 to je brzo ne.tak to je asi tak vše k doplnění ,MW by zajímaly ten flek na ruce on se udělá uz i na druhý ruce úplně na stejném místě jako na první
jenik - špatné ledviny má možná každý třetí člověk u nás, ale neví o tom, dokud nemá problém. S věkem to nesouvisí, ty fleky nevím. A hádejte, co tvoří ty otoky nohou, resp. proč tam je tekutina, když nemočíte?
jenik - až si lehnete na záda a dáte nohy nahoru, tak by mohly otoky ustoupit + začít močit (jinudy, než přes "močák" to nepůjde). Možná budete mít štěstí, že to vše souvisí s Vaší dnešní těžkou prací a pomine to samo, ale to nikdo neví. Uvidíte.
jenik
Je to možné že je to tou prací já to dřevo dělám už týden
jenik - nerozumím tomu, proč jste hned do dotazu nenapsal, že už týden štípete špalky a ve čtvrtek jste byl kvůli těmto potížím u doktora. Ono by se lépe a možná jinak radilo.
Ty fleky mi přijdou jak štípance od nějakých roztočů, teď se "probouzí" a je jich všude miliardy, nejvíc jich je u chovaných zvířat, na farmách atd... Vím cok pisu
jenik
Tak já chovám jen králíky každý týden jim to házím a kotce desinfukuju jako klidně to může to být ono a jak jsem makal a zpotil se tak klidně se do mě daly
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.