Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte co to může být před hodinkou to tam nebylo

Od: jenik odpovědí: 14 změna:
Dobrý den prosím o radu před chvílí jsem zjistil červený flek v loketní jamce o velikosti 2 koruny je to asi půl hodiny co jsem šel na oběd a nebylo to tam a teď to tam je nic mě nekouslo nesvědí to nepálí to ale kW to divné protože mě bolí na bedrech mám oteklé nohy takovou divnou chuť a hrozně málo chodím na malou dnes jsem od rána byl jen jednou a to jsem od 4 hodin vzhůru nemůže to mít nějakou souvislost u obvodního jsem ještě nebyl má dovolenou můžete mi prosím poradit co tě to a nebo by to mohlo být případně jak se toho zbavit děkuji pěkně za odpovědi
Nevíte co to může být před hodinkou to tam nebylo
Nevíte co to může být před hodinkou to tam nebylo #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, nechci strašit, ale nemočíte, v oteklých nohách zadržujete tekutinu v těle a bolí Vás v bedrech, kde jsou i ledviny - tak to mohou být špatné/nefunkční ledviny a s tím můžete skončit v nemocnici a až na JIPce. Měl byste to rychle řešit (klidně zajít na Pohotovost). Zdravím!

hodnocení

4x

V sámošce kupte urologický čaj, uvařte podle návodu a popíjejte. Ačkoliv, to močení může být způsobeno tím, že jste nepil. Kolik jste vypil? Vzpomínejte, počítejte!

doplněno 17.02.24 18:37:

Čaj je volně v sámošce. Lékárny netřeba.

doplněno 17.02.24 18:41:

Litr tekutiny, to je hodně málo. I když připočteme, kávu, čaj, polévku, omáčku.

jenik
hodnocení

Když z nás v krámu mají otevřeno jenom po,st,pa aaaa tak to je určitě víc já mysle tekutinu jako litr vody takové věci jsem do toho nepočítal kafe pijí 4 denně 0,3 l +čaj já Teda ovocný a s medem cukr já nee x Teda nějakou limonádu Tak to sem tak na 3 litrech..
Teď jsem nakrmil králíky a ano opravdu tam už lítaj komáři ale nevšiml jsem si že Mě kousnul a navíc jsem byl docela oblečený tričko triko s dl rukávem mikinu montérky přes to vojenskou zimní bundu RF tak nevím jestli by se přes to dostal no sám sem zvedavej co to je je to pořád stejné jako v pořizování foto

jenik
hodnocení

Cca asi litr a to dneska celý den rozbijim palicí špalky k obvodnímu jdu v pondělní. Do lékárny je to kapku z ruky to bych musel až do ...a to je +-40km. Na pohotovost ... asi ne nemám hlídání a vláčet 2 letou dcerku protože jsme samy to už to do pondělka dám. Nemyslím si že ledviny vždyť je mi 30 to je brzo ne.tak to je asi tak vše k doplnění ,MW by zajímaly ten flek na ruce on se udělá uz i na druhý ruce úplně na stejném místě jako na první
ben®
jenik - špatné ledviny má možná každý třetí člověk u nás, ale neví o tom, dokud nemá problém. S věkem to nesouvisí, ty fleky nevím. A hádejte, co tvoří ty otoky nohou, resp. proč tam je tekutina, když nemočíte?
jenik
hodnocení

Jak to o tamtaď dostanu?to sám asi ne vyndám
ben®
jenik - až si lehnete na záda a dáte nohy nahoru, tak by mohly otoky ustoupit + začít močit (jinudy, než přes "močák" to nepůjde). Možná budete mít štěstí, že to vše souvisí s Vaší dnešní těžkou prací a pomine to samo, ale to nikdo neví. Uvidíte.
jenik
hodnocení

Je to možné že je to tou prací já to dřevo dělám už týden
ben®
jenik - nerozumím tomu, proč jste hned do dotazu nenapsal, že už týden štípete špalky a ve čtvrtek jste byl kvůli těmto potížím u doktora. Ono by se lépe a možná jinak radilo.

ppetr
hodnocení

0x

Nic to není. Zase to zmizí. Oteklé nohy jsou z nevhodné obuvy a bolest na bedrech z celodenního rozbíjení špalků. Nemočíte, protože tekutiny vypotíte.

jenik
hodnocení

Já si tak myslím když jsem byl ve čtvrtek u zastupujícího obvodního tak mi řekl cituji:(hmmm a co já s tím to není moje věc) takze tak

hodnocení

0x
Ty fleky mi přijdou jak štípance od nějakých roztočů, teď se "probouzí" a je jich všude miliardy, nejvíc jich je u chovaných zvířat, na farmách atd... Vím cok pisu
jenik
hodnocení

Tak já chovám jen králíky každý týden jim to házím a kotce desinfukuju jako klidně to může to být ono a jak jsem makal a zpotil se tak klidně se do mě daly

4kafe
hodnocení

0x

4kafe denně? Závislost? Bacha ať vas v 60 netrefi šla.k

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]