Nejste přihlášen/a.
dobrý den stáhl jsem si do mobilu aplikaci na planování času, a všiml jsem si, že jakmile sem začal něco dělat, u čeho musím přemýšlet, tak u toho vydržím MAX 30min, a pak sem aktivitu ukončil. Ale na konci dne mám mi vychází více práce než relaxu. Takže sem prostě nesoustředěná troska. Mám adhd a všiml sem si že mi na pozornost pomáhá čtení knih, máte ještě nějaké tipy? Léky brát nebudu. Kdo chce popichovat a dělat si srandu z adhd jděte si raději lehnout a nebo se vzdělávat, nejsem teenager.
Celý tvůj problém je v tom, že se podceňuješ, nemáš se rád a hledáš na sobě chyby. Pak se nediv, že tě lidé nebudou mít rádi, budou tě podceňovat, budou tebe vidět tak, jak ty sám vidíš sebe. Přestaň s tím! Dělej tak, jak umíš nejlépe, nehledej vši, neřeš! Takových, jako jsi ty, je mnoho. Včetně mě. A vidíš, prožila jsem život i tak. Jestli dobře nebo výborně, není tím, co na sobě vidím, ale v tom, jak řeším problémy a jak se umím přizpůsobit pocmínkám. Tvé myšlení k ničemu nepomáhá, nic neřeší!
Dobrý den.
Pokud již nejste teenager, tak již víte jak na to. Asi bych to neřešila. Pokud u přemýšlení vydržíte MAX 30 minut, není to špatné. Přece se nenechám omezovat nějakou aplikací. Ano, čtení knih, klid, pohoda. Vážit si toho co je, vždy může být hůř. Zdravím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.