Nejste přihlášen/a.
Trávníky i Rybníky jsou dlouhé ... záleží na kterém místě. V Rybníkách je vybavenost horší a je tam pracák a kumulace problémových lidí.
Hlavně Rybníky a Trávníky mezi nimi neustále hrká vlak ... na Slovensko a zpět. Navíc okolo Rybníků je obchvat a je tam hluk z aut.
Na Vsetím jsem dávno zanevřel doporučuji investici max Kroměříž ... nebo Zlín, i když je ve Vsetíně nákladovost služeb na úrovni 80% Zlína či Olomouce.
Moje rada: NE - VŮBEC
Žil jsem v tomto místě 30 let. Vlak hrká s výjimkou Luhu a konce Rokytnice všude a silnice jsou pak úplně všude. Ten obchvat to už nijak zásadně nezhoršuje. Prostě je to sídliště jako každé jiné, starší zástavba, sociálně vyloučená lokalita to není, žije tam standardní mix obyvatel. Cigoši bydlí až za městem, a tam je pro ně jednodušší cesta přes Trávníky. Ale žádnou finanční hitparádu tam asi nečekejte. Pokud budete schopen tu nemovitost dlouhodobě obsadit, vyjde to tak šul nul.
Vidim to takto : urobil som teraz analyzu svojich investicii, pocital som od 1.1.2019 do februara 2024, nakup americkych a svetovych akciovych fondov / indexov mi zarobil okolo 70%, nulove dane, okamzita likvidita, ziadne starosti, ci zozeniem dobreho najomnika. Zarobi vas v byt v cistom po odpocitani vsetkych nakladov a dani a poplatkov tolko?
Cihla je cihla, Nějake virtuální jedničky a nuly, Nemáte průměrné zhodnocení 10% bez započítání inflace, je sice krásné, že to předchozích 70 let fungovalo, ale do budoucnosti nevidíme
Barák může lehnout popelem nebo přijde válka a kde byla cihla? V takové chvíli vám ale nejspíš nepomůžou ani ty akcie.
Pochybujem, ze v lokalite ako Vsetin stupne hodnota nehnutelnosti samotnej nejako vyrazne v case. To jedine by mohlo zachranit ten biedny vynos.
Je možné, že stoupne i více, velké města už jsou dnes předražené, tak stoupne poptávka v menších městech, i když Vsetín není až tak malé město a člověk tam má vše, co potřebuje. Jinak s těmi ETF souhlasím, sám mám akcie a dává to vyšší výnos než pronájem čehokoliv. Vidím jak soused pronajímá, už tady měl druhou rodinu a teď třetí měsíc zase opravuje, navíc fond oprav, revize, pojištění atd, takže samé starosti jak finančně tak časově. Stále vysoké sazby, takže ani na prodej to není v současné době ideální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.