Nejste přihlášen/a.
Mám dvě datové schránky firemní a soukromou. Do firemní jsem zapomněl heslo a do soukromé se dostanu. Lze se dostat i do té firemní? Mám nainstalovaný i mobilní klíč eGovernmentu a přes něj se zase dostanu pouze na soukromý. Je to normální? Jak ví že se nemá přihlásit do firemního?
Na počítači se můžete přihlásit do schránky několika způsoby. Zvolte jiný způsob přihlašování nebo postupujte podle pokynů Zapomenuté heslo.
Jestli se vám na telefonu zobrazuje jen jedna schránka, tak se z ní musíte odhlásit. Pak se po dalším přihlášení do aplikace (Datové schránky/Otevřít datové schránky/potvrzení přihlášení) dostanete do Přihlášení k existujícímu účtu ISDS, kde si vyberete schránku, kterou chcete.
ne na jednom mobilu se dostaneš do těch schránek do nichž máš přístup, je to stejné jako s bankou, pokud nezná tvůj mobil bankovní účetnictví, nebyl tam přidám jako ten co smí, tak se tam nedostaneš..musí být autorizován..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.