Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplněk stravy eshop Benu

Od: petr7 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Objednal jsem si z eshopu Benu doplněk stravy který po zjištění není evidován SUKL. Vznikl mi po užívání zdravotní komplikace. Nepožaduji jenom vrácení peněz. Ale zdravotní odškodnění atd. Jako pacient přes lékárnu jsem nemohl vědět že mi vzniknou zdravotní problémy atd? Jak postupovat? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Zase vy? Doplňky stravy nejsou léčivo, sukl s nimi nemá nic společného. Platí proto běžná pravidla jako na jiné potraviny. Pokud ste si doplněk sám "naordinoval" a máte z něj potíže, je to vaše věc. Pochybuji, že by byl doplněk závadný sám o sobě.

hodnocení

1x

I doplněk stravy byste měl předem s někým konzultovat, nejlépe s ošetřujícím lékařem.

sukl.cz/...

V případě jakýchkoliv problémů se můžete obrátit na Státní zemědělskou a potravinářskou inspekci (www.szpi.gov.cz), která je ze zákona kompetentní ke kontrole doplňků stravy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]