Nejste přihlášen/a.
Zdravím poradnu, prosím měl bych dotaz. Jak v dané situaci postupovat?
Loni jsem si žádal o příspevek na bydlení který fungoval a chodil i docela pravidelně, když se opozdil je mi jasné že úředníci jsou taky lidi. Nicméně v jednu chvíli po posledním čtvrletním doložení konec.
Čekal jsem 3 měsíce, pak už mi to bylo divný koukal jsem tedy do aplikace kde jsem si ověřil že ode mě mají všechny patřičné dokumenty, zádost je ve vyřizovaní, volám na infolinku kde mi řeknou že se žádost z neznámého důvodu ještě ani nezačala vyřizovat, bude urgována a do 10 dní by mi měli dát nějaké vyjádření/informace. Opět nic, volám tedy znovu, paní mi sdělí že si mám ideálně navšívit příslušný úřad spadající pod trvalé bydliště, takže na druhé straně republiky.
Zatím se žádost vyřizuje 4 měsíce
Podle aplikace je v řízení
Podle infolinky nebyla v řízení a následně byla, žádné vyrozumnění do 10 dnů nepřišlo
Poslední telefon, mám si tam zajít osobně, takže bude výlet do Ostravy.
Je tohle normální? K čemu pak máme aplikace a infolinky, 21 století a hlavně,, kde je problém pokud ode mě všechno mají?
Chápu to správně, že vyřizujete příspěvek na byt v Ostravě kde nebydlíte? Když tam musíte jet přes půl republiky?
Ne, byt v Praze. V Ostravě mám trvalé takže kdybych chtěl osobně na úřad, musím na ten pod který bydliště spadá.
Nicméně díky tomu že je 21. století už není třeba nikam chodit a vše lze vyřídit online což je velká pomoc. (když teda úřady fungují) což očividně ne. Příspěvek mi chodil půl roku, vždy jsem vše doložil, někdy se opozdili což je pochopitelné, zvláště v dnešní době kdy je víc žadatelů. Bohužel přestal chodit, vše ode mě mají, podle infolinky i aplikace se žádost vyřizuje tak třeba za rok uvidím ten 13. plat.
Bylo to fajn, tu chvíli co to fungovalo
Rozumím. Spíš mě zarazilo dostali podklady na další čtvrletí v Říjnu 2023, je Únor 2024... a paní mi při prvním hovoru řekla že s tím ještě ani nezačli z neznámých důvodů... že bude žádost urgovat a dostanu nějaké vyrozumnění do 10 dnů, k čemuž... opět nedošlo, to je už docela zoufalost.
Vyčkám tedy, třeba se dočkám. Dík za echo
Co zavedli datovku,tak s úřadama nic telefonicky nevyřizuji.Telefonát jako by nebyl.Zato datovku a odpověď už zapřít nemůžou.
Myslím,že dokonce existuje,že když ouřada chce poslat dopis,tak si musí napřed zjistit jestli příjemce má nebo nemá datovku a když má,tak to poslat do ní.Je teda fakt,že tohle funguje,protože pomalu zapomínám kde je pošta a jsem rád.Už ji nepotřebuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.