Nejste přihlášen/a.
Ach jo, to mi pripomina epizodu tak 10 let zpet. Bydlel jsem rovnez v podnajmu s kurakem marihuany, ale ne prilis silnym. Nevim jak moc jsi citliva na ten smrad (ja tolik ne), ale i kdyz bude kourit pouze ve svem pokoji + na balkone a zavirat dvere, tal to bude citit trochu. Pokoj zakoureny, obcas pujde ven-dovnitr z pokoje a pod. Navic dvere nejsou vzduchotesne. Nebude to extremni, ale citit to bude. Neni to take nic uplne prijemneho.Horsi to bude, kdyz bude kourit i ve spolecnych prostorach (kuchyn). U nas to tak delal, kdyz vsichni odjeli na vikend. A v zime nikdo permanentne nevetra.
Ono je ve finale uplne jedno, jestli je v podnajmu kurak marihuany, nebo obycejneho tabaku. Pokud kouri i ve sve mistnosti, proste je to problematicke pro ostatni nekuraky, jako jsem ja. Jedine reseni je kourit pouze venku a ne vsichni kuraci na to pristoupi.
Nekteri lidi si mysli, ze kurak marihuany je nejaky fetak, se kterym budou dalsi problemy, napriklad bude hledany PCR, kradeze v dome, adresivita, bez dodrzovani hygieny. To ne, to se deje rozhodne po uzivani tvrdych drog, zavislosti na hazardu. A take u alkoholiku je to pomerne caste. U uzivatelu travy (marihuany) se adresivni a patologicke chovani neprojevuje. Ale navyky s udrzovanim poradku jsou horsi, nez u nekuraku. A trava take prilis nezpusobuje financni problemy.
Abych to shrnul - je jedno jestli kouri nejaky spolubydlici travu ci obycejne cigarety ve svem vlastnim pokoji. Citit to po byte je a je to otravne. Sam jsem nekurak, vim to. Ale mnohem rizikovejsi jsou alkoholici (skuteni, ne obcasne popijeni). O gemblerech a uzivatelu tvrdych drog nemluve, od tech co nejdal.
Osobne pokud to jde, tak nejradsi sem v miste, kde se doma tyhle substance nepouzivaji (marihuana, tabak). U me to btlo jeste o neco horsi tenkrat a zmenil jsem misto.
Vliv zdravotni to mit urcite nebude, ze by jsi se nadychala Marihuany a byla trochu sjeta. To by jsi musela byt v jeho pokoji a on silny kurak. Ale smrad nic moc tak jako tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.