Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnájem u kuraka marihuany

Od: jirinka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, když někdo má v pronájmu pokoj u silného kuraka marihuany. Ten má svůj pokoj jiný, může to mit vliv i na toho podnajemnika kdyz maji společně prostory a v bytě je marihuana cítit? Diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
I venku je maryška bezpečně cítit na 50m. Nepřeháním. V autobuse paznechta s vajglem v kapse cítím taky. Jak si myslíš, že to bude v bytě, kde hulí jednu za druhou? Asi se nesfetuješ, ale ten smrad. Mimochodem pokud je někdo silný kuřák maryšky, onen smrádek pro tebe může být ta nejmenší trable...
liska5

Návykové to nebude, ale jde o to, aby sám nenačichl a pak za to někde nebyl bitej :-D.

hodnocení

1x

Jestli si hledáš pokoj, aby ses tam cítit doma, tak si najdi něco jiného, kde budeš mít pocit klidu a bezpečí. Jestli chceš vzrůšo a Itálii, občas vykradený pokoj, nastěhuj se k tomu, kdo ti pokoj pronajme. Ať je to kuřák nebo jiný závislák s nepředvídatelným chováním.

hodnocení

0x

Podle mě to bude stejný problém jako s obyčejným kuřákem. THC z toho cigára bude ve vzduchu tak málo, že to na vás nejspíš nebude mít žádný vliv, leda byste byl nějaký astmatik, alergik apod. (předpokládám, že občas větráte).

mal
hodnocení

0x

Pokud si tu marihuanu nedává ve společných prostorech, tak to vliv na podnájemníka mít pravděpodobně nebude až na to, že to jde cítit.

napoveda1z
hodnocení

0x

Ach jo, to mi pripomina epizodu tak 10 let zpet. Bydlel jsem rovnez v podnajmu s kurakem marihuany, ale ne prilis silnym. Nevim jak moc jsi citliva na ten smrad (ja tolik ne), ale i kdyz bude kourit pouze ve svem pokoji + na balkone a zavirat dvere, tal to bude citit trochu. Pokoj zakoureny, obcas pujde ven-dovnitr z pokoje a pod. Navic dvere nejsou vzduchotesne. Nebude to extremni, ale citit to bude. Neni to take nic uplne prijemneho.Horsi to bude, kdyz bude kourit i ve spolecnych prostorach (kuchyn). U nas to tak delal, kdyz vsichni odjeli na vikend. A v zime nikdo permanentne nevetra.

Ono je ve finale uplne jedno, jestli je v podnajmu kurak marihuany, nebo obycejneho tabaku. Pokud kouri i ve sve mistnosti, proste je to problematicke pro ostatni nekuraky, jako jsem ja. Jedine reseni je kourit pouze venku a ne vsichni kuraci na to pristoupi.

Nekteri lidi si mysli, ze kurak marihuany je nejaky fetak, se kterym budou dalsi problemy, napriklad bude hledany PCR, kradeze v dome, adresivita, bez dodrzovani hygieny. To ne, to se deje rozhodne po uzivani tvrdych drog, zavislosti na hazardu. A take u alkoholiku je to pomerne caste. U uzivatelu travy (marihuany) se adresivni a patologicke chovani neprojevuje. Ale navyky s udrzovanim poradku jsou horsi, nez u nekuraku. A trava take prilis nezpusobuje financni problemy.

Abych to shrnul - je jedno jestli kouri nejaky spolubydlici travu ci obycejne cigarety ve svem vlastnim pokoji. Citit to po byte je a je to otravne. Sam jsem nekurak, vim to. Ale mnohem rizikovejsi jsou alkoholici (skuteni, ne obcasne popijeni). O gemblerech a uzivatelu tvrdych drog nemluve, od tech co nejdal.

Osobne pokud to jde, tak nejradsi sem v miste, kde se doma tyhle substance nepouzivaji (marihuana, tabak). U me to btlo jeste o neco horsi tenkrat a zmenil jsem misto.

Vliv zdravotni to mit urcite nebude, ze by jsi se nadychala Marihuany a byla trochu sjeta. To by jsi musela byt v jeho pokoji a on silny kurak. Ale smrad nic moc tak jako tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]