Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám invalidní důchod 1. Stupně a před chvílí jsem si našel práci na plný úvazek jako elektromechanik. Zjistil jsem, že to není omezené výší příjmů ani časovém úseku. Mám id na neurčitou dobu vlastně. A v případě, že by posudková komise přezkoumávala nějak můj důchod, mohla by mi ho sebrat na základě mojí práce? Že by vlastně vyhodnotila, že můžu pracovat normálně. Já tu svojí práce tedy moc nezvládám, ale ještě se domnívám se zaměstnavatel jestli by vůbec šlo, že bych mohl chodit na zkrácený úvazek, ale doufám, že jo.
Nevím na jakou nemoc máte máte ID.Já ho mám taky už roku 1987.Vždy jsem pracoval na plný úvazek a nikdy jsem ještě u žádné komise nebyl.U ČSSZ mám ale potvrzení,že cituji - prsty nejsou a nedorostou.Přímo takhle si to vyžádali a lékař na plastické chirurgii to hledal v té jejich červené chytré knize a ono je to tam doslova takhle napsáno pro požadavky úřadů.Tak to jen opsal.Vlk se nažral a koza zůstala celá.
Mám id na neurčitou dobu vlastně. - vlastně/nevlastně víte nebo nevíte?
To zní zajímavě, jak je možné získat toto potvrzení? To stačí aby to napsal nějaký doktor a nikdo to dál neřeší?
Tak je snad jasné,že obvodák to nenapíše.To tenkrát poslali papír a jen jsem to šel na Berkovu v Brně nechat potvdit - to tam ještě byl prof.Bařinka.Pamatuji,že v tom papíře byl přímo § podle kterého to vypsat.Jen ten doktor se tomu strašně divil,ale našel to.Ale tohle fungovalo za ,,komančů,,.Jak je to dnes nevím a neštourám do toho.Ale prošel jsem s tím od odvodu (vlastně neodvodu) na vojnu až po dnešní dobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.