Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem objednaný 15. února k zubaři kvůli opravě díry v zubu. Asi měsíc zpátky se mi oddrolil kousek zubu a tak jsem se neváhal objednat. Termín dala až za měsíc. Ted mě ten zub pobolívá když se mi do něj dostane kus jídla, nebo se napiju či sním něco studeného. Na preventivky chodím, naposledy jsem byl 4 měsíce zpátky. No mám ráno volat k zubařce či už počkat. Podíval jsem se na internet, a tam mi vyjelo že můžu umřít na sepsi atd... To mě hodně znepokojilo, proto se tady ptám.
Ano, od zubu se může umřít na sepsi, ale to nevypadá tak, že Vás ten zub občas pobolívá. To pořádně bolí, oteče Vám půlka huby, že skoro nemůžete mluvit, máte horečku, a ani prášky na bolest moc nefungujou. V takovém případě jděte k zubaři rovnou.
Pokud je to jen citlivé (to je normální, když chybí kus skloviny) nebo trochu pobolívá, tak vydržte do termínu, už je to za chvíli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.