Nejste přihlášen/a.
Mám to podobné. Obvodní doktorka řekla, že tam nic nevidí. Když jsem přišel na ORL, tak tam paní doktorka řekla: "Ten krk máte hroznej."
Pokud nefunguje kloktat šalvěj (musí být silná, aby fungovala), tak zkusit vodu se solí: do cca 1-2 dcl teplé vody přidat 1 lžičku soli a takto kloktat cca 6x - 10x denně. Nedávno jsem slyšel, že na tyto problémy je výborná bylinka s názvem Lišejník islandský - nezkoušel jsem však a ani nevím jak se má užívat.
Jak již řekl @pumprdlik, pokud jsou kameny, tak mačkat mandle, aby vylezly kameny. Dá se to například i pomocí zubního kartáčku. To by ostatně udělali případně i na ORL, ale je dobré, když to člověk zvládne doma.
Pokud nic nezabírá, tak zajít na ORL, tam to zkouknou, prohmátnou uzliny a udělají případně i stěr z krku. Já jsem se tam ani neobjednával - ale závisí na daném doktoru.
Zřejmě je hlen zelený což značí zánět. Jestli trvá dlouho tak je chronický. Nejlepší je aby lékař napsal žádanku o vyšetření hlenu pro laboratoř, která bývá v tomto případě v nemocnici. Tam zjistí, která konkrétní ATB na hlen zaberou. Sama se toho asi těžko zbavíte. Já si musím, abych neměla hleny a bolesti v krku, vše ohřívat na tělesnou teplotu. Když mě začně bolet tak si nastříkám do krku Jox. Ten mi dost pomáhá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.