Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tříselná kýla

Od: dvorak® odpovědí: 3 změna:

V pořadu Sama doma vystupovala minulý týden lékařka z motolské nemocnice, která se specializuje

na břišní operace. Na dotaz jedné divačky, že její manžel má tříselnou kýlu odpověděla, že riziko uskřinutí

u tříselné kýly je pouhé 1% a aby to neřešil, pokud nemá problémy. To mne docela udivilo neboť víme, že

tříselná kýla se běžně operuje a doporučuje se to řešit co nejdříve.

Jaké máte zkušenosti?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

0x

Po zjištění tříselné kýly jsem šel na oparaci po 2 letech. Přiznávám, měl jsem jít dřív. Dali siťku a zatím 3 roky v pohodě. Ovšem zažít by to nechtěl podruhé. Před operací řeči, že to dělají běžně na vrátnici. Anestezie lokální na půl těla.

jiofa

Doplním, že nástup ve čtvrtek, v pátek operace, v sobotu domů.

hodnocení

0x

Nevím co a jak se operuje. Ovšem vloni na jaře jsem byl čtyři dny v nemocnici na operaci. Když jsem přišel na pokoj, byli tam dva s tříselnou kýlou, jeden zrovna odcházel, hned přišel jiný. Tři dny a domů. Když jsem šel domů, už čekal na moji postel jiný. Všichni s kýlou. Přes pupík to dělali laparoskopicky. Jen dva malý otvory.Takže od úterý do pátku se tam vystřídalo na jednom pokoji pět pacientů s kýlou.

Já tam byl s hemoroidy výjimka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]