Nejste přihlášen/a.
V pořadu Sama doma vystupovala minulý týden lékařka z motolské nemocnice, která se specializuje
na břišní operace. Na dotaz jedné divačky, že její manžel má tříselnou kýlu odpověděla, že riziko uskřinutí
u tříselné kýly je pouhé 1% a aby to neřešil, pokud nemá problémy. To mne docela udivilo neboť víme, že
tříselná kýla se běžně operuje a doporučuje se to řešit co nejdříve.
Jaké máte zkušenosti?
Nevím co a jak se operuje. Ovšem vloni na jaře jsem byl čtyři dny v nemocnici na operaci. Když jsem přišel na pokoj, byli tam dva s tříselnou kýlou, jeden zrovna odcházel, hned přišel jiný. Tři dny a domů. Když jsem šel domů, už čekal na moji postel jiný. Všichni s kýlou. Přes pupík to dělali laparoskopicky. Jen dva malý otvory.Takže od úterý do pátku se tam vystřídalo na jednom pokoji pět pacientů s kýlou.
Já tam byl s hemoroidy výjimka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.