Dobrý večer, potřebuji poradit ohledně mé Matky protože mám pocit že mě má jen kvůli přídavkum.. žiju jenom s matkou která je několik let nezaměstnaná a má několik exekucí které nějak neřeší a je tak neustále doma, častokrát doma ani není co k jídlu, nosím pořád to samé oblečení,nikdy sem nebyl na dovolený, školních akcích atd... má přítele který žije v jiném městě a tak k němu chodí přespávat ale také jezdí s jinýma chlapama večer přič, posílá jim Nahaté fotky atd, svého tatu sem nikdy neviděl a ani na mě neposílá výživné a tak bych potřeboval vědět co s tím mám dělat protože mě to už opravdu nebaví
Pokud je Ti 15 let, tak Tě obdivuji. Tolik let trpíš. Babičku a dědečka nemáš? Určitě bych si s nimi popovídala. Pokud to tak není, tak bych se zamyslela sama nad sebou. Na jakou školu se přihlásím po ukončení základní školy, co bys chtěl dělat a pod. Myslela bych již na sebe. Zvládneš to, když si zvládl vše do této doby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.