Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznamování ve 30

Od: yxcv odpovědí: 20 změna:
Je mi skoro 30 a jsem sama, můj předchozí vztah neustál moji více jak roční epizodu deprese. Přemýšlím jak se dá v tomhle věku seznámit, jsem introvert, většinu času trávím v práci a ve volném čase vyrážím na turistiku, nebo jsem ráda, že si chvilku odpočinu doma od lidí. Kamarádi nemají s kým by mě seznamili, seznamování přes seznamku jsem zkoušela, ale potkat tam někoho s kým bychom si rozuměli je oříšek.
Mám už si začít pořizovat kočky a chodit v županu s natáčkama, nebo mám ještě počkat? Nečekám tu nějaké rozhřešení, ráda si přečtu jakékoliv vaše zkušenosti, tipy a klidně i něco upřímně povzbudivého

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, ještě počkejte a hledejte, resp. nechte se nalézt. Máte smysl pro humor/umíte se sama vtipně shodit. Chcete povzbudit? Myslím si, že čas na kočky a natáčky máte, až pokud nikoho nenajdete/nebudete nalezena do doby, než přijde poslední vzedmutí atraktivity před menopauzou a menopauza jako taková . Zdravím!

tj
hodnocení

3x
Introvert = seznamky, seznamky, seznamky.
1) mít profil alespoň na 2 - 3 seznamkách
2) chodit tam pravidelně a aktivně se zapojovat, ženy mají ve zvyku jen čekat, až jim někdo napíše, jenže jim píšou většinou nějaké pochybné existence a tak je to přestane bavit
3) to, že máte fotku a chlap ji nemá ještě neznamená, že je divný, ošklivý a kdo ví co ještě. Znamená to, že si jí tam prostě dát nechce, protože já nevim... Nechce aby z práce nebo z rodiny na to někdo přišel, protože se stydí, že je také introvert a nedokáže se seznámit normálně. Pro spoustu lidí, hlavně mužů, je to trapas, ale partnera si najít chtějí.
(Chytré ženy odepisují a reagují i na profily bez fotky - psaný inzerát napoví, jak je to u partnera s inteligencí - a fotku chtějí poslat hned po prvním kontaktu.) *palec*

hodnocení

1x
Já manželku našel v 29 letech na klasické seznamce(seznamka.cz). Chce to jen vytrvat a nezabalit to hned u prvního individua, budou jistě psát různí lidé... U ženy je aspoň výhoda, že je zvaná pánem, tak nemáš co ztratit ;) Stávalo se mi, že schůzka po nadějné písemné konverzaci pohořela a ty opačné nakonec na živo vpohodě. Vytrvej, nespěchej, vybírej...

kmet
hodnocení

0x

Z praktického hlediska. Zdá se, že nemáte dítě / děti. To je malá výhra, je velká šance sehnat "nezávadného" chlapa kdekoli, na túře i na tinderu, takových, co potřebují druhou šanci je hodně, sice ne tolik, jako single třicítek, ale chlap, co už nějaké děti má zjistil, že je těžké kolikrát vydýchat i ty své, natož cizí, takže jste na trhu žádané zboží.

halamus
hodnocení

0x

Můžete zkusit někoho "ulovit" při turistice. K tomu je dobré navštěvovat místa, kde chodí více lidí anebo nějaké větší turistické akce.

yxcv
hodnocení

No, v to jsem taky doufala, ale tam potkávám jen páry, rodinky, nebo skupinky 70+ (tam by šance na -už zase- svobodného byla, ale ti mají většinou téměř závodní tempo, s tím se nemůžu měřit :⁠-⁠D)

liska5
hodnocení

0x

Zmapujte si okolí a zjistěte si, kde jsou u vás zájmové útvary, kde se vyskytují chlapi. Myslím kurzy, oddíly, sbory, soubory, akce, exkurze, výšlapy... I nějaká brigáda se dá po práci. Třeba nárazová, jako pořadatel někde u něčeho. Ve třiceti se dá začít s nějakým koníčkem.

hodnocení

0x
Mám to úplně stejně. Je mi 30 a pokud by mi krachnul můj současný vztah, tak jsem v koncích :-D
Ale to samozřejmě není důvod proč v něm setrvávám, při nejhorším budu sám až do smrti no, to se zvládne.
Na tvém místě bych pokračoval ve své práci, koníčkách a odpočinku. Nebo zkus práci změnit, tam potkáš nové lidi a třeba i partnera.
liska5

U chlapa bych problém neviděla ani ve 40. Možná ani později.

zak

Mužský a ženský prime time facebook.com/...

Ženská totiž funguje takhle: facebook.com/... Ženská toho chlapa chce, když o něj mají zájem i jiné ženy a naopak :) Takže jestliže ta jeho holka je normální a zjistí na něj, to co tady o sobě @mettaxa píše ("pokud by mi krachnul můj současný vztah, tak jsem v koncích"), tak mu sama uteče :)

Zaku, já to myslel nadneseně. Mně absolutně nevadí být sám, naopak i samotu vyhledávám. Myslel jsem to z pohledu vztahu. Samozřejmě je krásné mít rodinu a naplňuje mě to a baví mě to, ale ani samota mi nevadí.
Moje nikam utíkat nebude, nemusí a ani já ne. Jsme šťastný a víme o tom jací jsme všechno. Každý člověk je jiný a nelze všechny měřit jedním metrem. To zjistíš až poznáš dostatek lidí.
Já mám rád jak samotu, tak i společnost.

odbornik
hodnocení

0x
Dobry den, a nevyzadujete od muze naprostou submisivitu? Znam takove zeny, ktere si myslej ze film je realita, sou nestastne a nezadane protoze svym jednanim odpuzuji muze.

hodnocení

0x

Na turistických výletech, na deskových hrách atd. Skoro 30 jste ještě výborně mladá.

Třeba potkáte někoho tady.

hodnocení

0x

Na FB existuje skupina "Aktivní nezadaní", kde se právě seznamují lidé, kteří chodí na výšlapy a tak... Skupina funguje též na domlouvání výletů, výšlapů atd.

Jsem členem, jen jsem se tam nezkoušel seznámit, protože jsem sice nezadaný, ale "aktivně pasivní", nebo možná jen "pasivně aktivní"... *smich*

zak
hodnocení

0x

"Zkoušela" bude TEN problem! Až absolvujes 365 neúspěšných rande na živo - tak teprve hazej flintu do zita :)

Pokud nejsi už labilní, infantilní a samozivitelka, mas ještě nějakou dobu na poměrně slušnou šanci!

tip: Hlavně se nechtěj seznamovat po písmenkách, tím poměrně spolehlivě odradíš ty vhodné partnery, a zůstanou ti právě nepoužitelní :)

Taky není od věci, Pokud jsi třeba z maloměsta, když už je nouze nejvyšší, se přestěhovat někam jinam, Myslím že to je pořád lepší řešení, než si začít pořizovat kočky, ale holt to něco námahy stojí

dmnk
hodnocení

0x

Je mi 31 let, sem chlap, nikoho nemám, ale...vztah beru jako poměrně důležitou věc na to abych to uspěchal. Raději budu o rok déle sám než abych měl někoho, protože by to tak mělo být. Máte krásného koníčka - turistiku. Dejte na radu, že dlouhým seznamováním se přes písmenka odradíte normální kluky a vyjde vám to :) Držím palce.

p23®
hodnocení

0x

Dobrý den.

Jak se seznámit? V zaměstnání, na turistice, tam všude se setkáváte s lidmi. Buďte optimistická, užívejte života a určitě se někdo objeví, koho zaujmete. Hlavně se tím netrapte. Začněte se více usmívat a žijte. To stačí. Pokud jste svobodná, hledejte svobodného hocha. Jinak hrozí zbytečné komplikace. Na kamarády bych nespoléhala. Musíte sama. Kočky zatím nepořizovat. Zdravím.

host
hodnocení

0x

Zkuste si pro zasmání nebo jako "srovnávací objekt"přečíst knížku Valerie Freiové Štěstí.cz aneb jak je těžké najít si chlapa

viz stesti.cz/...

hh
hodnocení

0x

Chlapská Hláška dne:

holky co mají kočky, jsou vhodny, už se naučily milovat někoho arogantního

tom97
hodnocení

0x

Asi tě to moc neuklidní, ale nejsi v tom sama. Mě je 26, jsem introvert, ze vztahů co šly do kytek a pár dalších věcí v životě mívám taky deprese. A jak píšeš, jsem v práci, pak doma. Přez léto jenom chodím po etapách kolem ČR a taky se neseznámím. Já už taky nevim co s tim a už ani stejně nemám sílu to s někým zkoušet znovu páč si vzdycky časem najdou důvod proč se na mě vys*at, třeba že jsem rád často doma no, no a co :-P

Každopádně, chceš-li se mnou spáchat nějakou tu túru, tak od dubna jdu Šumavu :)

artabantomZAVINACseznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]