Celý život jsme skoro sousedi. Chodila s mým o pět let starším bráchou na základku. Přibližně 10 let zpět jsme si trochu psali, ale když, tak se spíš zajímala o bráchu. Pozváni na kávu, pokec, procházku odmítala. Pak nevím, jestli se odstěhovala, ale několik let jsem jí tu prakticky neviděl. V té bodě jsem měl sám známost a vzešla z toho rodina. Neklapalo nám to a nyní žijeme oddělené. Máme střídavou péči o dítě… No a asi rok zpátky jsem jí tu zase začal potkávat. S kočárkem. Ale pokaždé chodí sama. Několikrát jsem ji napsal na Messenger. Bez odezvy. Až jsem si řekl, že lepší bude komunikace ústní a při příštím náhodném setkání ji oslovil. Chvíli jsme si jen tak povídali, pozval jsem ji následují týden k nám, že by si mohly děti pohrát (jsou rok od sebe). „Jsem pryč” zněla od ní odpověď . Máme psa, se kterým denně musím chodit ven. Schválně jsem chodil kolem jejich domu. Cely týden tam byla tma a auto pryč. Takže zřejmě opravdu nebyla doma… Pak jsme se potkali na hřišti. Jen jsme se pozdravili a víc si mě nevšímala. Měla tam nějakou kamarádku (či co) také s dítětem…Občas ji té zahrady zahlédnu. Jenže ona vždy prolítne, ani se na mě nepodívá a v podstatě jen komunikuje se svým dítětem… Zda se mi opuštěná. Je pořad sama s dítětem. Na messengeru bývala málo kdy aktivní a pak si ho zřejmě zrušila, neb už ji tam najednou nemohu najít… Jak jí rozkomunikovat?
milancukrar uzavřel tuto otázku