Nejste přihlášen/a.
Blokovat, blokovat a ještě jednou blokovat. Nic jiného z tím neuděláte.
Jinak
Blokování, filtrování a nahlašování zpráv na iPhonu
Na iPhonu otevřete aplikaci Zprávy .
V konverzaci ve Zprávách klepněte na jméno nebo číslo nad konverzací.
Klepněte na tlačítko Informace , posuňte zobrazení dolů a pak klepněte na volbu Zablokovat volajícího.
Blbý je, že vám zavolají třikrát po sobě pokaždé z jiného čísla, to nemá smysl blokovat. Ale má smysl říct, nemám zájem, nechci uzavírat žádné smlouvy telefonicky. Kolega třeba říkal, já špatně slyším, já s váma nic dohadovat nebudu.
Pokud volaji z českého čísla, tak je teoreticky možné si někde stěžovat (ČTÚ by to měl řešit), ale pokud volaji ze zahraničních čísel (což tihle šmějdi dělají, minimálně ze slovenska, ale spíš z větší dálky i když fyzicky sedí v česku), je na to ČTÚ bezzubý.
@ml1 : smejdi vam zobrazia telefonne cislo (krajinu, okres, cislo) ake len chcu, ten protokol je zle navrhnuty.
Dobrý den,
stačí nám říci, že nemáte zájem a nepřejete si být dále kontaktován. A my Vám už volat nebudeme.
Označování za "telešmejdy" si myslím nezasloužíme. Jsme seriózní česká firma, která neprodává zajíce v pytli a naopak investuje nemalé prostředky (finanční i časové) abychom prokázali, že jsme investiční firma, kde je vše jak se sluší a patří.
Klein.
Seriózní firma která nemá souhlas s martetingovým voláním a přesto volá? To je serióznost sama
Žádný když vyjádří nesouhlas tak příště nevotravujete - vy potřebujete souhlas předem a až pak můžete volat.
Viz zákon o elektronických komunikacích.
Mmch. firmě za to hrozí sankce 50mega nebo 10% čistýho obratu. A měli by to dostávat. Bohužel většina lidí je jen pošle do hajzlu a dál to neřeší.
To platí pokud mluvíš s člověkem (možná). Jenže tihle šmejdi stále častěji používají automat s umělou inteligencí. A pokud ten automat blbě naprogramují, tak je to peklo, volá klidně několikrát za den, pokaždé z jiného čísla a nějaké zdržování či odmítnutí typu "nemám zájem a nepřeji si, abyste mě už volali" na něj neplatí. Zažil jsem to a vím o čem mluvím.
Dobrý den,
my určitě nepoužíváme ani AI, ani nemáme důvod volat pořád dokola klienty několikrát denně.
Pokud se to od nás skutečněš stalo, můžete mi poslat screenshot hovorů ze dne, kdy jste od nás dostal více než jeden hovor. Rád se Vám oficiálně omluvím.
Nicméně u nás stačí říct, že o to skutečně nemáte zájem a my Vám už nikdy nezavoláme.
Klein
Teď nevím, zda tento komentář patří k nám, ale považuji za jednak fér a jednak i správné se vyjádřit a bránit vůči případným pomluvám a nepravdám. To je jistě pochopitelné.
Všichni v týmu mine-profit.eu pracují tvrdě a poctivě na tom, abychom si vydobili své postavení na trhu. Proto nás netěší, když někdo naši práci sráží něčím, co není pravda.
Jistě chápete.
Pištwe co chcete a obhajujte se jak chcet-nic nezměníte že lidíé Vás považují za telešmejdy! a to že jste se ozval je přesně dle výše uvedeného-trefená husa vždy zakejhá..
Pro nás je velmi důležité, abychom se ke všemu stavěli čelem a transparentně.
Kdo chce mít svou pravdu, ten jí mít bude. Koho zajímá skutečná pravda, vždy se zajímá o výpověď obou stran.
Přísloví s potrefenou husou se vztahuje k něčemu jinému. Přísloví s potrefenou husou se vztahuje k situacím, kdy je neznámý viník a na obecnou otázku "kdo to udělal" se potrefená husa ozve. Nicméně stále je to pouze přílsoví, nikoliv slovo Boží.
Oproti tomu naše situace je jiná. Zde jsme přímo nařčeni a je přirozené se bránit. Mohl bych opáčit jiným českým příslovím: "kdo mlčí, ten svědčí". Proto považujeme i směrem k našim klientům za správné se i ktomuto vyjádřit.
Předpokladám, že kdyby Vás neprávem z něčeho obvinili, budete se rovněž bránit. Od toho to konečně máme právo, soudy, apod.
Hezký den.
Vy nic ale proč Vás tedy lidé označují jako telešmejdy? Když jste křišťálově čistí a máte na mysli blaho lidí jež voláte?. ASi je to tak musíte mít vždy pravdu jak jste dobří a ...
Jak si můžete všimnout, jediný komentář, který konkrétně nás označuje za telešmejdy je ten úplně první.
Ostatní se baví o jiných firmách obecně, případně jen háže do stejného pytle bez jediné zkušenosti s námi.
Nebo vy jste osobně s námi zkušenost měl?
Co se týče prvního komentáře - myslím, že jsme se k tomu postavili tak férově, jak to jen jde. Rád se dotyčnému/dotyčné osobně omluvím, pokud mi ukáže, že jsme skutečně volali třeba 3x denně po odmítnutí. Jsem si ale jistý, že nic takového se nestalo.
A vzhledem k tomu, že dotyčný/dotyčná nás označuje i zcela neprávem za podvodníky, tak se začínám obávat, že se jedná jen opět o konkureční boj, případně jiné špiněnění dobrého jména společnosti. Rádi bychom se pletli.
Vždy má možnost se k tomu dotyčný/dotyčná postavit čelem. Na stránkách máme tel. číslo i email, na kterém odpovíme každému a každý problém se snažíme řešit ke spokojenosti klienta.
Hezký zbytek víkendu.
Známá vždy řekne: ,,Ať mi chcete nabízet cokoliv,mám už to doma 5 x ! ,,Naschle a pokladá telefon dřív než se ,,šmejd,,nadechne!
nemáte v mobilu "blokovat čísla"případně je na to aplikace myslím že to je Mohu to vzít
App je Můžu to vzít play.google.com/...
tahle se průběžně doplňuje o nevyžádaná čísla všemi uživately aplikace...
Můj známý zvedne každý hovor a dělá ze sebe mentálně postiženého, a to je vždy odradí. Pak se tomu směje
Dobrý den,
stačí nám říct do telefonu, že si už skutečně nepřejte býti kontaktování. Nemáme zájem volat lidem, kteří se nechtějí bavit.
Nicméně rád bych se ohradil proti tomu, že by se jednalo o podvod a zároveň Vás poprosil o lidskou pomoc.
Jsme firma, které cílová skupina určitě není každý člověk. Nicméně ke všemu se stavíme čelem. Jsme česká firma, s českými registrym, daněmi a legsilativou. Před ničím se neschováváme a na vše rádi odpovíme .
Veškerá transparentnost, včetně nezávazných možností zkoušky stroje zdarma nás stojí nemalé úsilí a finance, proto nás toto mrzí a rádi bychom se dozvěděli více.
Je možné, že naše zaměření nemusí být každému po chuti, přece jenom se jedná o těžbu kryptoměn. Ale podvodníci nejsme a vše ostatní je pomluva, před kterou bychom se rádi bránily, případně se k tomu rádi posatvili čelem.
Mohu Vás tedy poprosit o informaci kde jste se dočetli, že jsme podvodníci? Poslední dobou se s takovým přístupem setkáváme relativně často a příliš tomu nerozumíme. Klientům vše ukazujeme na kalkulačkách, nic neslibujeme, vše je na smlouvu, vše na české registrační údaje.
Nikdy jsme neokradli nikoho ani o jedinou korunu a tuto pravdu obhájíme před kýmkoliv. Před soudem, před Bohem, před kýmkoliv.
Budu moc vděčný, když nám pomůžete tuto informaci vyřešit, protože jsme skutečně seriózní a transparentní firma a nemáme problém to obhájit.
Klein.
Pokud jste seriózní firma, tak lidem nevoláte, protože nový zákon stanoví, že k takovému jednání musíte mít souhlas volaného.
A jak víte že ho nemají? Spousta lidí, zejména těch, kteří neumí vyslovit kouzelnou větu, svoje číslo napíše kvůli slevě v supermarketu a odsouhlasí marketingové informace, a už si nepřečte, že dáváš souhlas bůhví komu, samozřejmě takový souhlas může kdykoliv odvolat.
Ano,
děkujeme, je to přesně tak. Voláme pouze taková čísla, kde ná to povolují veškeré platné směrnice. Nicméně znovu opakuji - stačí nám říci. Nejsme firma, která by měla zájem obtěžovat lidi, kteří o produkt nemají zájem.
Přesto si stojíme za tím, že produkt je zajímavý a nezávazní informace nemohou ničemu uškodit
Respektujeme ale každého "NE".
1) Říci kouzelnou větu: nemám zájem, nevolejte mi, nesouhlasím s využitím mého telefonního čísla pro marketingové účely
pochybuji, že by volali více než jednou až dvakrát...
2) iOS zdarma blokace nebo identifikace na displej: apps.apple.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.