Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koloidní stříbro

Od: lena* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se Vás zeptat zda jste někdo užíval orálně přípravek Koloidní stříbro. Nemá nějaké negativní účinky? Jaké máte zkušenosti?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribroka
hodnocení

0x

Nemá negativní účinky.Naopak.Chutná jako voda.Posiluje,mimo jiné,imunitu.Mí známí si ho vozí z Ukrajiny.

lena*
hodnocení

Děkuji to jsem potřebovala vědět, jsem často nemocná a stříbro prý ničí bakterie způsobující záněty krku apod...

kodix

Já koupil koloidní stříbro v lékárně a užívám ho teprve 3 dny . Přesto evidentní účinek na ďásna a prostatu . Beru menší dávku než je na prostatu doporučováno ( 5x denně 30 mil ) a přesto už registruji zmenšení obtíží .

jabraka*
hodnocení

0x

Osobně jako chemik mám výhrady.Aktivní stříbro má určité fyziologické působení.Ale jedná se o atomární stříbro,ve formě aktivních iontů.Koloid vzniká ve formě složité komplexní sloučeniny.Jeho účinnost je omezená čase a dalšími faktory,a to hlavně shlukováním iontů do větších seskupení.

Výroba doma je dána spíše přáním.A hlavně důkladnou cenou "přístrojů" na jeho výrobu a chytlavou reklamou.

JABRAKA

lena*
hodnocení

Dobrý den,

moc nerozumím Vaší odpovědi myslíte si tedy, že to co uvádějí nefunguje a je to jen marketingový tah? Měla jsem radost že jsem objevila "zázrak" na boj s bakteriema , ale než něco začnu užívat zajímají mě názory druhých.

miljan*

Nevěřte jabrakovi, jako vždy plácá nesmysly a plete si pojem a průjem.

doplněno 07.10.10 18:21:

Např. poradna-zdravi.cz/... Na google: Přibližný počet výsledků: 23 800

(0,25 s)
eul
07.10.10 18:22

jabraka*
hodnocení

0x

Na google je ještě víc reklam na léky na mnoho dalších nemocí.Kdo chce věřit,tak ať vyhazuje peníze za neúčinné šmejdy.Tento artikl je největší podvodný kšeft v celém hospodářství.

Když, milijane, nechceš věřit ani chemikovi,tak je to s tebou těžké.Když chceš pro takový přípravek zvednout ruku,řekni,kde bereš tu jistotu,že to funguje?Těch 23 tisíc příspěvků jsou jen reklamy.Zisk z nich je pro výrobce třeba i 1000%.

JABRAKA

miljan*

Kdo si říká chemik, tak by měl vědět, co to je koloidní stříbro.

stribro.com/...

eul

Dobrý den, já si teda také myslím, že to funguje. V hodně dávných dobách se házela do nádob s mlékem stříbrná mince aby se nemnožili bakterie a zůstalo co nejdéle poživatelné...něco na tom bude*jasne*

majdaleenka

Miljane, prosím, nemůžu sehnat pána, od něhož jsem brávala kol. ag a 500,-kč za půl litru se mi zdá trošku moc. Nemáte tip na nějakého dodavatele? Díky, majda. dolanska.majda@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]