Dobrý den, můj ex přítel i předtím ještě když byl můj přítel mi stále řikal, ať si odstraním ze sledování z Instagramu jeho bratra, přitom sleduji jeho 2 bratry ale druhý mu nevadí asi proto, že je gay. I teď co jsme se rozešli, tak mi píše, že stále sleduji toho jednoho z bratrů, přitom on mi poslal žádost o sledování jako první a já to potvrdila ještě tehdy když jsme byli ve vztahu s mým ex po tom až co jsem se zeptala jestli ho mohu sledovat nazpět. Přiznal se mi , že žárlí. Proč by měl žárlit když já a jeho bratr si nepíšeme a teprve teď co je novinka, tak začal se divat na moje instagram příběhy, ale nepíšem si a on mi ani nic nelajkuje, proč teda žárlí?
No, pokud by si měla začít se třetím bratrem, kterého zatím jen sleduje, tak by potenciálně s prvním pratrem, se kterým chodila, mohl být problém. Ona by s ním totiž zjevně chodit chtěla, ale když on ji zatím ještě ani nalajkuje. Navíc ani nevíme, jestli prvního bratra ještě sleduje a jestli sleduje on ji, což asi ano, když ví, že sleduje třetího bratra. Je vám to doufám jasné?
Kolik ti je? Patnáct? Tobě maminka neřekla, že můžeš komunikovat s kým chceš? Opravdu. Ex ani kdokoliv stávající ti nemá nejmenší právo určovat s kým si napíšeš. S klidem si s tím bratrem komunikuj a svého ex pošli s úsměvem do záááádele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.