Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárlivost na bratra?

Od: vivien98 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
můj ex přítel i předtím ještě když byl můj přítel mi stále řikal, ať si odstraním ze sledování z Instagramu jeho bratra, přitom sleduji jeho 2 bratry ale druhý mu nevadí asi proto, že je gay. I teď co jsme se rozešli, tak mi píše, že stále sleduji toho jednoho z bratrů, přitom on mi poslal žádost o sledování jako první a já to potvrdila ještě tehdy když jsme byli ve vztahu s mým ex po tom až co jsem se zeptala jestli ho mohu sledovat nazpět. Přiznal se mi , že žárlí. Proč by měl žárlit když já a jeho bratr si nepíšeme a teprve teď co je novinka, tak začal se divat na moje instagram příběhy, ale nepíšem si a on mi ani nic nelajkuje, proč teda žárlí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Sice tomu dotazu vubec nerozumim, ale kdyz je ex, tak Ti muze byt zcela jedno, co si mysli, na koho zarli nebo co po Tobe chce, ne?

No, pokud by si měla začít se třetím bratrem, kterého zatím jen sleduje, tak by potenciálně s prvním pratrem, se kterým chodila, mohl být problém. Ona by s ním totiž zjevně chodit chtěla, ale když on ji zatím ještě ani nalajkuje. Navíc ani nevíme, jestli prvního bratra ještě sleduje a jestli sleduje on ji, což asi ano, když ví, že sleduje třetího bratra. Je vám to doufám jasné? :-D

hodnocení

1x
Kolik ti je? Patnáct? Tobě maminka neřekla, že můžeš komunikovat s kým chceš? Opravdu. Ex ani kdokoliv stávající ti nemá nejmenší právo určovat s kým si napíšeš. S klidem si s tím bratrem komunikuj a svého ex pošli s úsměvem do záááádele.

hodnocení

1x

Zdravím. To je jeho problém, ne Váš. Takže to neřešte a dělejte, co uznáte za vhodné!

hodnocení

0x

Jaké teď novinka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]