Nejste přihlášen/a.
Zkuste konvičku. kapkazdravi.cz/...
V prosinci jsem měl zvětšenou uzlinu, jen jednu, šíleně mě bolely zuby na té samé straně vlevo nahoře zuby, pak to zmizelo a přesunulo se me nejspíše do nosu a okolí. Použil jsem konvičku a po 3 dnech užívání klid. Zmizela rýma, v noci jsem neměl v krku hleny. Ale teď jsem na to 3 dny jeb.. a je to zpět. Zkusím aplikovat před spaním 1x denně. Jinak osobně si dávám o polovinu více soli, než píšou v návodu. V době alergií (duben a dále)... mi pomáhá skvěle. Ale v bytě mám teď celkem chladněji, takže možná bych měl více topit a konvičky nebude třeba... Ale zkuste to, jen jde o to, že jsem vcelku líný, je s tím vcelku práce. Hlavně co se čištění a schlazení týče. Vždy dám vodu do varu a pak skoro hoďku čekám, než to zchladne k použití.
Kupte si knížku: Stravou proti zánětu od Davida Freje. Obsahuje zásady stravování v případě, že trpíte na záněty. Imunita sídlí ve střevě, je třeba správně "krmit" svůj střevní mikrobiom. Zvednout si imunitu. Vynechat zatěžující potraviny. Více pít mezi jídly a hlavně ráno nalačno ohřátou vodu. Dobré je do ní kápnout citron nebo lžičku jablečného octa. Jíst hodně česneku, zeleniny... Případně si přidat probiotika. Pak chodit na zdravý vzduch do přírody, snažit se eliminovat stres a na krk Priessnizzův zábal: vyždímanou utěrku namočenou ve studené vodě přiložit na hrdlo, přes ni namotat menší ručník a zajistit šálou. Chlazené místo se prokrví a uspíší se hojení. Po půlhodině sundat. Tohle i několikrát denně.
V případě, že si nahmatáte nebo najdete bulku za uchem nebo kdekoli jinde na těle, která tam dříve nebyla, měli byste navštívit lékaře. Příčin může být několik- akné, cysta, lipom, infekce, zvětšení lymfatických uzlin. Zvětšení uzlin představuje nejčastěji reakci na probíhající zánět v okolní tkáni.
Dvou-měsíční pobolívající uzlina už je mnoho...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.