Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se optat na tuto formu ukončení poměru.
Bylo mi řečeno, že místo výpovědi lze odejít dohodou (prostě já i zaměstnavatel podepíšeme ukončení k určitému datu).
Zároveň jsem ale byl informován, že by zaměstnavatel mohl využít jiné ukončení pracovního poměru.
Nejsem si úplně jistý co to znamená.
Takže by mi dal třeba výpověď nebo by nějak tu dohodu použil proti mně?
Děkuji
Dá se něco usuzovat podle tvé přezdívky nad dotazem?
Možná ti chce zaměstnavatel naznačit, že si všiml tvých problémů s alkoholem a rozhoduje se jestli se rozejdete podobrém (dohodou) nebo dostaneš výpoveď pro nějaké porušení předpisů.
Toto bys ale měl zjistit při rozhovoru se zaměstnavatelem. Já si tady můžu domýšlet co chci, z toho mála informací, které jsi uvedl.
To myslíte vážně?
Přesně tento typ trollů jako jste Vy nemám rád.
Kdybych si dal přezdívku Unabomber, tak to asi znamená, že mě zaměstnavatel chce vyhodit, protože se mu nelíbí jak vyhazuju kolegy do vzduchu co?...
Hruškovici jsem měl 2x v životě.
Odcházím já o své vůli.
Zaměstnavatel by mě za současné situace sám rozhodně nepropustil.
Příště bude lepší, když na tuto stránku nebudete chodit a nebudete už nic komentovat.
S takto agresivním a šovinistickým přístupem.
Člověk, který automaticky předpokládá problém na straně zaměstnance zrovna v ČR, nežije v realitě.
Tudíž nemůže dávat dobré rady...
Příště do dotazu dejte více informací, třeba to, že jste to vy, kdo by chtěl ukončit pracovní poměr. Musíte počítat s tím, že doma má křišťálovou kouli mákokdo.
@tvoje mama, resp. @ hruškovice: Tvoje reakce je značně nepřiměřená! @colombo se tě nijak nedotkl, naopak ty jsi zareagoval minimálně arogantně. A jak si vůbec můžeš dovolit ho nařknout z arogantního a šovinistického přístupu, zrovna ty, který se tak chová? Styď se a lepší bude, když už sem nepolezeš ty!
Ale když už ji podepíšou, tak výpověď dávat nemusím a oni me dřív, vyhodit nemůžou aniž by mi dali odstupné.
Chápu to tak správně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.