Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Mám problém říct holce, že s ní chci chodit.Poprvé jsem ji potkal ve škole kdy mě s ní seznámil kamarád.Od té doby si píšem na icq, byl jsem i za ní a dali jsme si pusu na rozloučenou.O týden později jsem jí řekl, že se mi líbí, že je milá a krásná a dal jsem ji plyšáka za kterého jsem dostal pusu.Je tomu asi týden a pomalu se mi začíná zdát, že mě pomalu už nemá ráda.Chodí za ní pořád jeden blbeček ze třídy a furt ji ošahává a já si k ni nemůžu ani sednout nebo se s ní bavit, protože do ni rype.Na chodbě když se potkáme tak se na sebe akorát usmějem.Je mi 15 a je to moje první holka nebo jak to říct:D.Díky za rady.
To je život, tak to v tvém věku prostě je. Na tak krátkém vztahu nelze stavět... Za dva tři roky se sám sobě zasměješ. Ale už nyní si dej pozor, aby se tvé rozčarování nezvrhlo v žárlivost! Je to proklatě jedovatá mrcha, která by se mohla v budoucnosti stát pro další vztah zhoubnou. Zachovejte si vztah kamarádský!
doplněno 06.10.10 14:27:Jo, snad jí ani neříkej, že s ní chceš chodit, to ona určitě ví.
No jo... v tomhle veku se tezko sbira odvaha, sebejistota a vsechno nam pripada hrozne vazne a intenzivni. Nezbyva, nez to vzit na lehkou vahu, nic nevymyslet a rict, ze o ni mas zajem. Nekdy to vyjde, nekdy ne. Pokud uz mate par schuzek za sebou, nicemu to neublizi a kdyz ji hned nebudes cpat jak moc ji milujes, tak z toho nebude ani zadny trapas, pokud te odmitne.
Asi jo měl bych to první zkusit:D a když to nevyjde tak snad budem aspoň kamarádi:D takový ten život je:D máš radu jak bych ji to měl říct?Protože říkat chceš se mnou chodit se mi zdá bezcenné:D
Mne se osvedcilo nic si nekomplikovat a nevymyslet dlouhe srdceryvne proslovy. Neuskodi, kdyz ji trochu zalichotis, at uz na krasu, charakter, nebo inteligenci. Priznas, ze se ti libi a ze bys ji chtel vidat casteji . Nejaky status "chozeni spolu" nemusi vubec verbalne padnout. Jak ji budes mit jednou v soukromi, treba na prochazce, staci ji vzit za ruku a polibit. Kdyz pujdes pomalu nevrhnes se na ni, nemuze se stat nic horsiho, nez, ze rekne "ne". Kdyz neuhne, je tvoje
Ahoj, pozvi ji do cukrárny. Když nabídku přijme, tak máš hezkou příležitost ji říci, že bys rád s ní chodil. Když odmítne, tak to nebude aspoň tak do očí bijící, že Tě odmítla.
Zenske a sladkosti, to se snad neda oddelit, ze Eulalie
Bude to znit divne, ale nedoporucuji zvat slecnu vic jak dvakrat po sobe, nebo si na to zvykne a to se prodrazi... V patnacti jsem vzdycky trpel nedostatkem penez. Trvalo mi do dobrych osmnacti, nez jsem se naucil rikat "priste zves ty me".
No jo no. Mě napadla ta cukrárna, protože se jedná ještě o děcka. Já osobně na sladké nejsem...
Super díky moc:D. Jsou dvě možnosti buď ano nebo ne:D ale ještě to musím promyslet s tou cukrárnou:D Ale díky :D
gamer, nevím, co je v dnešní době IN, ale každá dívčí duše je křehká. Myslím, že byste mohli jít někam na procházku, třeba do parku a jen tak si povídat, držet se za ruce, můžeš jí dát pusu a bude to jistě moc hezké odpoledne. PT /stařenka/
Mě docela štve když je ten blb od nás ze třídy furt u ní a ošáháva jí(přitom má svojí babu:D)tak se ani na mě nepodívá maximálně kdy si ve škole s ní popovídám je když jsme sami a to moc často není:D
gamer, tak proč u ní nejsi Ty? Proč necháváš blbovi ze třídy prostor? Řekni mu, jdi si k tý svý kamarádce, nebo seještě dozví, že běháš za jinejma. A povídej si s ní Ty a pozvi ji na tu procházku. Jinak nevím. PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.