Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct holce, že s ní chci chodit

Od: gamer5x5* odpovědí: 16 změna:

Zdravím.Mám problém říct holce, že s ní chci chodit:(.Poprvé jsem ji potkal ve škole kdy mě s ní seznámil kamarád.Od té doby si píšem na icq, byl jsem i za ní a dali jsme si pusu na rozloučenou.O týden později jsem jí řekl, že se mi líbí, že je milá a krásná a dal jsem ji plyšáka za kterého jsem dostal pusu.Je tomu asi týden a pomalu se mi začíná zdát, že mě pomalu už nemá ráda.Chodí za ní pořád jeden blbeček ze třídy a furt ji ošahává a já si k ni nemůžu ani sednout nebo se s ní bavit, protože do ni rype.Na chodbě když se potkáme tak se na sebe akorát usmějem.Je mi 15 a je to moje první holka nebo jak to říct:D.Díky za rady.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je život, tak to v tvém věku prostě je. Na tak krátkém vztahu nelze stavět... Za dva tři roky se sám sobě zasměješ. Ale už nyní si dej pozor, aby se tvé rozčarování nezvrhlo v žárlivost! Je to proklatě jedovatá mrcha, která by se mohla v budoucnosti stát pro další vztah zhoubnou. Zachovejte si vztah kamarádský!

doplněno 06.10.10 14:27:

Jo, snad jí ani neříkej, že s ní chceš chodit, to ona určitě ví.

gamer5x5*
hodnocení

Jo díky za radu:D ale pochybuju, že ten kamarádský vztah nechám když ji mám strašně rád:D Kamarád mi říkal, že prý ji dal ten vůl od nás pusu:D tak nevím.Ale pokusím se aby to byl vztah kamarádský:D ale vůbec nevím jestli to půjde:( je to dost težké ale co se dá dělat:D.Díky moc.

amadeus*
hodnocení

0x

No jo... v tomhle veku se tezko sbira odvaha, sebejistota a vsechno nam pripada hrozne vazne a intenzivni. Nezbyva, nez to vzit na lehkou vahu, nic nevymyslet a rict, ze o ni mas zajem. Nekdy to vyjde, nekdy ne. Pokud uz mate par schuzek za sebou, nicemu to neublizi a kdyz ji hned nebudes cpat jak moc ji milujes, tak z toho nebude ani zadny trapas, pokud te odmitne.

gamer5x5*
hodnocení

Asi jo měl bych to první zkusit:D a když to nevyjde tak snad budem aspoň kamarádi:D takový ten život je:D máš radu jak bych ji to měl říct?Protože říkat chceš se mnou chodit se mi zdá bezcenné:D

amadeus*

Mne se osvedcilo nic si nekomplikovat a nevymyslet dlouhe srdceryvne proslovy. Neuskodi, kdyz ji trochu zalichotis, at uz na krasu, charakter, nebo inteligenci. Priznas, ze se ti libi a ze bys ji chtel vidat casteji . Nejaky status "chozeni spolu" nemusi vubec verbalne padnout. Jak ji budes mit jednou v soukromi, treba na prochazce, staci ji vzit za ruku a polibit. Kdyz pujdes pomalu nevrhnes se na ni, nemuze se stat nic horsiho, nez, ze rekne "ne". Kdyz neuhne, je tvoje

eulalie*
hodnocení

0x

Ahoj, pozvi ji do cukrárny. Když nabídku přijme, tak máš hezkou příležitost ji říci, že bys rád s ní chodil. Když odmítne, tak to nebude aspoň tak do očí bijící, že Tě odmítla.

amadeus*

Zenske a sladkosti, to se snad neda oddelit, ze Eulalie :-D

Bude to znit divne, ale nedoporucuji zvat slecnu vic jak dvakrat po sobe, nebo si na to zvykne a to se prodrazi... V patnacti jsem vzdycky trpel nedostatkem penez. Trvalo mi do dobrych osmnacti, nez jsem se naucil rikat "priste zves ty me".

eulalie*

No jo no. Mě napadla ta cukrárna, protože se jedná ještě o děcka. Já osobně na sladké nejsem...;)

gamer5x5*
hodnocení

Super díky moc:D. Jsou dvě možnosti buď ano nebo ne:D ale ještě to musím promyslet s tou cukrárnou:D Ale díky :D

pt®

gamer, nevím, co je v dnešní době IN, ale každá dívčí duše je křehká. Myslím, že byste mohli jít někam na procházku, třeba do parku a jen tak si povídat, držet se za ruce, můžeš jí dát pusu a bude to jistě moc hezké odpoledne. PT /stařenka/

imsorry*
06.10.10 15:02

*haha*

gamer5x5*
hodnocení

Mě docela štve když je ten blb od nás ze třídy furt u ní a ošáháva jí(přitom má svojí babu:D)tak se ani na mě nepodívá:( maximálně kdy si ve škole s ní popovídám je když jsme sami a to moc často není:D

pt®

gamer, tak proč u ní nejsi Ty? Proč necháváš blbovi ze třídy prostor? Řekni mu, jdi si k tý svý kamarádce, nebo seještě dozví, že běháš za jinejma. A povídej si s ní Ty a pozvi ji na tu procházku. Jinak nevím. PT /stařenka/

gamer5x5*
hodnocení

Je to docela težké ale uvidím co se dá dělat:D Jinak díky moc.Snad z toho něco bude:D

bedros
hodnocení

0x

hale reknu ti to asi takhle nestid se nekam ji pozvy, kecej sni a pride na to samo jestli te chce nebo ne, ale kdyz s ni nebudes mluvit bavit se sni,a nebudes ji davat na jevo ze se ti libi tak ona si najde nekoho jinyho... Takze se neboj kamo

fdgdfgfdg
hodnocení

0x

V to mam zrovna taky problem a nemužu ti poradit ale jedna rada se najde zmlať toho blbečka.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]