Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesť brucha a pálenie záhy

Od: jankakristina odpovědí: 2 změna:
Dobrý deň
Mám pálenie záhy a krku, bolesť pri prehĺtani, bolesť za hrudnou kosťou, nezvracala som nestravevé jedlo a ani krv, stolicu mám normálnu konzistenciu a farbu hnedá.Škŕkanue v bruchu. Bolesť v oblasti žalúdka. Mám stiahnuté svalstvo a bolesť chrbta a panvy. Mám aj psychické problémy.
Vážila som 56 kg a schudla som 48kg a potom
som pribrala a teraz vážim 52.8 kg.
Keď sa začali zdravotné problémy a užívala som lieky na trávenie a tak som nespala a nejedla a bola som dehydratovaná a chýbal spánok a psychické napätie.
A najviac ma prenásleduje rakovina pažeráka. Som extrémne vydesená.
Na vyšetrenie idem až 11 marca.
Extrémne sa bojím
Myslíte si, že je to vred alebo zápal pažeráka? Či zápal žalúdka?
Ďakujem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Může to být reflux. Správnou odpověď vám ale dá lékař po vyšetření. Neděste se předem, jen si tím ubližujete. Uvidíte, že to nebude nic vážného. Držím vám palce!

hodnocení

0x

Je třeba se zklidnit,,dechová a relaxační cvičení.Upravit životosprávu ,jíst vícekrát denně malé porce,pít tekutiny,tím myslím vodu a bylinkové čaje . Dobrý je řepík.Omezit kávu a alkohol.Zkusit Helicid 10,dá se volně koupit,také probiotika nejsou špatná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]