Dobrý den, je to divný pocit a dotaz. Teď po stolici a při ni mi bylo divně, motani hlavy a slabost a jakoby trochu tlak v hrázi který pokračuje i 2h po.. Nevíte co to může být? Ani nevim jak to popsat doktorovi a na jaké vyšetření případně jít. Mám sedavou práci a říkám si jestli to není tím.. Ale nechápu proč by mě takto bolelo v té oblasti pod konečníkem, mám sice hemoroidy ale nevím jestli to bude tím. Konečník me vůbec neboli ani tlak, je to úplně jinde.. Hráz a pod varlaty. Díky za rady všem
Být vámi, tak spěchám k doktorovi, není radno si s tím zahrávat. Takhle mi odešel kamarád na rakovinu tlustého střeva, ve 43 letech. Ať tady cokoliv kdo napíše, stejně to bude jen hádání.
Pokud jste muž tak prostata.Ta se dotýká konce tlustého střeva.A je obalena pletencem svalů.Vaše příznaky a k tomu sedavé zaměstnání tomu napovídají.Při stresu špatnému prokrvování se to tam sevře a vznikají bolesti.Ale samozřejmě je to jen odhad.Sám s tím mám velké zkušenosti. Chronické bolesti v oblasti pánevního dna, označované také jako CPPS, jsou nejčastějším problémem urologického charakteru, týkajících se mnoha mužů do 50 let. Původ a příčina vzniku tohoto onemocnění nejsou doposud přesně zjištěny a popsány.
stiri
Před rokem mě to takto bolelo 2 měsíce. Jakoby nebolelo, ale takový divný tlak od hráze až do půlek, ale konečník nic. Teď jsem zjistil že mám hemoroidy a řitní trhlinu a říkal jsem si ze to bylo asi tím. Teď se to objevilo jen před stolici a při ni, když jsem vykonával potřebu tak mi to tlačilo na hráz. Já teď ani nevím jak to dál řešit. Kam přesně se objednat? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.