Nejste přihlášen/a.
Stává se mi, že když k nějakému videu na YouTube občas napíšu komentář a vložím ho tak se tam ten můj komentář normálně vloží a je ho vidět, ale když po nějakém čase stránku znova načtu tak ten komentář už tam není. Zajímá mne proč ty moje komentáře z YouTube mizí a co se s tím dá dělat. V komentářích nepíšu nic nevhodného co by mohlo být důvodem jejích mazání.
Nemyslím si, že by to bylo tím, že to mažou majitele videa, protože se jim některý komentář nelíbí i přes to, že není kritický a jeho video pochválím nebo mu za něho poděkuji. Pokud masjitel videa nechce aby jeho video bylo komentované tak snad může komentáře zakázat a to pak komentář nejde ani napsat a vložit. Předpokládám, že problém by mohl být někde u Google pod který YouTube patří.
Nevím co všechno majitele videa mohou u komentářů na YouTube nastavovat. Spíše bych nechledal problém u majiteů videí, ale v něčem jiném.
A proč by zrovna takové slova které uvádíš měl někdo filtrovat? Když se ty moje komentáře nezobrazují u jakéhokoliv videa od různých majitelů videí tak snad si nemyslíš, že všichní si nějaké filtrování slov nastavují a pokud ano tak zrovna se slovy které já v komentáři použiju.
Už ti to je jasné, že to nějakým nastavením na straně majitelů videí asi nebude?
gumidek: A tobě to jasné je? Pokud ano tak proč nenapíšeš něco smysluplného v čem to asi může být?
juraja: Být na černé listině u více různých majitelů videi je téměř nebo zcela nepravděpodobné. Vy to nevíte, ale píšete tu v čem to téměř určitě je.
Někde jsem myslím četl, že youtube sleduje, kolik má komentující palců dolu od jiných lidí a podle toho (ne)zobrazuje jeho komentáře, nebo komentář zobrazí, ale jakmile dostane i tento nový komentář několik negativních hodnocení, tak ho hned schovají a ani tento komentář ostatní komentující nevidí.
Ten systém jde úplně mimo autory videí.
V mých komentářích nevidím nic nevhodného co by mohlo být na smazání. Děje se mi to u více videí od různých autorů. Mne to připadá na nějakou nekalou praktiku Google kdy některým nesmyslně nastaví automatické mazání komentářů a jiným to povolí bez větších problémů. Možná to dělá nějaký ne zrovná dobře naprogramovaný stroj na mazání nevhodných komentářů který nedokáže dobře rozpoznat co všechno není vhodné.
Ahoj, je to dobře namazaný stroj na vydělávání peněz, nic jiného. Proč tam chceš psát ten komentář? Myslíš že si to někdo přečte?
Je to jak už tu zaznělo jednak jsou filtrovaný kontroverzní pojmy (Ale takový komentář mi že i tobě), druhak když ti to budou negativně lajkovat, tak to Google schová případně ty musíš vědět, co jsi tam psal.
Pokud tebe skryje rovnou autor videa, tak ty ty svoje komentáře vidíš, ale ostatní je nevidí...
Zkrátka je to složitější. Až budeš příště psát komentář tak mysli na to, že vyděláváš jiným peníze hlavně se nesnaž někoho přes komentáře přesvědčit, argumentovat, nebo něco vysvětlovat. Jediný smysl komentářů je pochlebovat, pochválit jiné i autora videa
)
cif: Ono i zde na této poradně je to tu dobře namazaný stroj na vydělávání peněz který adminovi reklamou která se tu zobrazuje vydělává asi nemalé peníze. I přes to tu mnozí ty komentáře píšou a to v nemalé míře. Pokud chce někdo něco okomentovat tak to většinou okomentuje bez ohledu na to jestli to někomu vydělá nějaké peníze nebo ne.
Kdyby nikoho ty komentáře nezajímaly tak by je asi jen málokdo psal. To, že něco nezajímá tebe neznamená, že to nezajímá nikoho.
Dneska každý kdo má do pr... Díru mápocit, že jeho názor (pod videem) někoho zajímá. Ne nezajímá a ani logické argumenty většinou málo koho zajímají
Zkrátka pokud ti ty komentáře nejdou vidět, tak je to jasný, nejseš ten správně fungující mraveneček v soukolí dobře namazaného stroje. Neuděláš s tím vůbec nic
To dělá automaticky přímo rozhraní YouTube pokud komentář obsahuje něco co by v něm být nemělo. Už jsem se s tím setkal také, že se komentář po vložení zobrazil, ale stačilo znovu načíst stránku a hned byl pryč. V mém případě to bylo zřejmě z toho důvodu, že jsem do komentáře vložil webový odkaz. Jednalo se o odkaz ze serveru www.printables.com na tiskovou předlohu nějakého náhradního dílu pro 3D tiskárnu. Z mého pohledu to nebylo nic závadného, ale i tak to bylo zřejmě považováno rozhraním YouTube za nepřijatelné, a proto celý komentář mizel. Pokud jsem napsal komentář bez uvedení webového odkazu tak už nezmizel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.