Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké občerstvení na zábavě?

Od: if odpovědí: 17 změna:
Zdravím. Čeká nás Josefovská zábava a už mě dochází nápady na jednoduché občerstvení, aby to nebylo na každé zábavě stejné. Moc se bráním guláši, nejsou vhodné podmínky.
Kdo jste v posledních 5ti letech si pochutnal na jídle na zábavě, co vám přišlo vhod, prosím, napište tipy. Ď. Id

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, smaženým (vepřovým/mletým/kuřecím) řízkem nebo smaženým sýrem s tatarkou či propečenou sekanou nikoho neurazíte (s chlebem, bramborami, hranolky, bramborovou kaší, bramborovým salátem + kyselá okurka). Zdravím!
doplněno 06.02.24 18:07: Utopenci, preclíky, nakládaný Hermelín, sýrové tyčinky, sýrové kuličky, jednohubky, obložené chlebíčky, malá obložená mísa, chléb s paštikou, chléb/veka se sýrovou/česnekovou pomazánkou, chléb s rybí pomazánkou, očka apod.
quiche na slano
chlochydess*

Herde, quiche je vždy naslano. Pokud by nebyl, šlo by o obyčejný koláč z křehkého/listového těsta.

slon
hodnocení

1x

Já vám nevím ... po třech pivech a dvou panácích bych byl šťastný za ohřátý párek s hořčicí a chlebem. Rychlost přípravy a konzumace je bez debat.

id
hodnocení

Díky, jednoduché na přípravu. Nenapadlo by mě, že by si to někdo dal.
Sladkosti máme pořešené, svatební koláčky, frgály a Honzíkovky.
Zatím to vypadá, že se pustím do halušek s uzeným a zelím, klobásy s křenem a hořčicí a ještě něco ... třeba někdo napoví.

hodnocení

0x
Proč nejsou vhodné podmínky na guláš?
Co třeba bramboráky?

Podle mne jsou bramboráky příliš pomalé na výrobu. Také si myslím že guláš ideál - uvařený předem, nabere se šufánek, prdne na talíř, cibule může být samoobslužná. Anebo halušky, ty se taky dají udělat dopředu.

nada
06.02.24 16:32
Chlebíčky

id
hodnocení

Upřesním. Jeden roh sálu zabere občerstvení, tudíž pro smrad se nemohou dělat bramboráky atd. Není zvláštní místo, kde by si hosté sedli a snědli jídlo, třeba guláš. S plným talířem se musí proplést mezi 150 hosty ke svému stolu bez polití někoho. Musí to být něco pevného na talíři či tácku. Koláče pečeme každoročně a mužský se oblizují. Ale co dál?
Možná by šly halušky. Teplá sekaná ...
ben®
if + id - čtěte rady.
id
hodnocení

Bene, nápodobně. Čtěte, že nemohu na sále bez odsávání vařit brambory, smažit řízky, bramboráky ... mohu doma ohřát třeba sekanou a ve várnici ji uchovat teplou. Tak to dělám.
ben®
if + id - ano, čtu to až v doplnění dotazu. Původně byly jen nějaké blíže nespecifikované nevyhovující podmínky. Nemáte podmínky, nemáte kuchyň, nic nejde, nemáte nápad = nemůžete pořádat zábavu (nebo napsat na pozvánky svačinu sebou ). A sekanou jsem Vám poradil!
id
hodnocení

Bene, vím, že vy byste to nezvládl. My dělàme 3 zábavy ročně a to víc jak 20 let (mimo covidu). Moc vás prosím, ignorujte toto vlákno. Nechci být za protivu jako vy, děkuji.
ben®
if + id - nebuďte netykavka a morous .

id
hodnocení

Dali byste si k pití třeba škvarky s chlebem?
nov

K *pivo*určitě. Studený bůček + chleba + okurka. Studené palačinky.

nov

Sýrová roláda. Šneky z listového těsta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]