Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sexy hlas

Od: sexyhlas odpovědí: 19 změna:

Dobrý den, poslední dobou mi moje tchýně (táhne jí na 80) několikrát do telefonu řekla, že mám sexy hlas a že jsem pěkný chlap, i když u toho byla její dcera (moje žena) a tchýně věděla, že ji slyší. Vzpomínám si, že to samé vytáhla (pouze jednou) už před několika lety a teď s tím přišla znovu. Připadá vám to normální?

Není mi to příjemné. Jak bych měl tchýni usměrnit? Díky.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Myslím, že je to spíš vzkaz pro její dceru než pro Vás. A v jejím věku už to může být i určitá seniorská ztráta sebekontroly. Berte to jako rozmar staré dámy.

sexyhlas
hodnocení

No zkoušela svést před desítkami let druhého zetě. Ale dnes tchýně tvrdí, že prý on si začal...:) Že prý se vrátila z jiné místnosti a on tam byl svlečený. Ale zvláštní je, že pokaždé to povídá jinak, nebo že se to dokonce nestalo..

p23®

Snad se svést nenecháte. Nebo jo? Neřešila bych to. Zdravím.

Nechal bych to být a schovívavě bych to ignoroval, než si kazit její poslední léta. Maminka asi byla větší divoška, než si všichni myslí.

liska5
07.02.24 17:32

Pletiplot *palec**smich*

sexyhlas
hodnocení

Tak určitě se nechám svést... Ta baba mě totiž hrozně rajcuje...:)

liska5
hodnocení

2x

Něco vipného bych si vymyslela. Třeba ji pozvala na dýzu. S chodítkem.*smich2* Nebo sám zalaškujte. *smich* Ať to myslí, jak chce, mělo by to skončit smíchem.

halamus
hodnocení

1x

V prvé řadě bych to probral s manželkou.

Taky záleží na kontextu, zda to bylo svádivé lichocení, nebo že je ráda, že si její dcera tak dobře vybrala.

smode2
hodnocení

0x
To přece záleží na tom jaké máte vztahy. Jde to od ignorování přes jemné naznačení až po "zato vy jste zazenitní stará paní, tak dejte pokoj".

mraf
hodnocení

0x

Moje babička - když se jí chlapec líbil, tak nějak se potuloval kolem, - pozvala ho na limonádu. Doteď si to teď už 60-tník s rodinou pamatuje. Babičky už takové jsou. MAjí věk na upřímnost. Vaší ženě to vadí?

Jinak NEJ- sexy hlas má Daniel Hůlka a je to basbaryton, můžete tchyni žertem vzdělat.

plynar
hodnocení

0x

A vaší ženě 62 let to vadí? Nebo se jenom cítíte trapně? Nejspíš vám chtěla jen zalichotit, případně vaší ženě

sexyhlas
hodnocení

62 let:) Je jí 38. Její matka se toho nebála, ji mít po 40. A to jí i říkali, že může mít dítě i Downův syndrom, nebo jiné postižení. Děti měla jen jako držáky na chlapy, aby jí neopustili. O vnoučata ani o vlastní děti se nezajímá. O cizí, to jo.

hodnocení

0x

Zdravím. Berte to s nadhledem, i když Vám to není třeba příjemné. Vaše tchyně Vám nic hanlivého neříká a kdoví, jaký budete Vy v jejím věku. Je to spíše úsměvné...:-D

jaj*
hodnocení

0x
Oni občas řeknou něco ani neví co, mě babička říkala že jsem namyšlená a to jsem nikdy nebyla a ani mi tohle neřekl nikdo jiný

julie12345
hodnocení

0x
Takové blbosti řešíte krátce před důchodem? To opravdu? Vždyť ani se nenadějete a sám budete plantat podobné senilní voloviny... Ve vší úctě ke stáří.

sexyhlas
hodnocení

V 45 letech před důchodem? Ale proč ne, bylo by to hezký.

@sexyhlas já chci taky ve 45 do důchodu, kde to roste? ;)

sexyhlas
08.02.24 07:32
hodnocení

Asi tak.:)

hodnocení

0x

@sexyhlas - Jak bych měl tchýni usměrnit?
Těžko - ale buďte rád, že stará paní ve svém věku jen "laškuje" a nemusíte o ni pečovat se vším všudy. Dopřejte jí tu radost - kdoví nač si už jen vzpomíná *hi*

Mimochodem - kdyby vám totéž říkala pěkná pětadvacítka, taky byste se zajímal, zda to je "normální"? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]