Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poslední dobou mi moje tchýně (táhne jí na 80) několikrát do telefonu řekla, že mám sexy hlas a že jsem pěkný chlap, i když u toho byla její dcera (moje žena) a tchýně věděla, že ji slyší. Vzpomínám si, že to samé vytáhla (pouze jednou) už před několika lety a teď s tím přišla znovu. Připadá vám to normální?
Není mi to příjemné. Jak bych měl tchýni usměrnit? Díky.
Myslím, že je to spíš vzkaz pro její dceru než pro Vás. A v jejím věku už to může být i určitá seniorská ztráta sebekontroly. Berte to jako rozmar staré dámy.
No zkoušela svést před desítkami let druhého zetě. Ale dnes tchýně tvrdí, že prý on si začal... Že prý se vrátila z jiné místnosti a on tam byl svlečený. Ale zvláštní je, že pokaždé to povídá jinak, nebo že se to dokonce nestalo..
Moje babička - když se jí chlapec líbil, tak nějak se potuloval kolem, - pozvala ho na limonádu. Doteď si to teď už 60-tník s rodinou pamatuje. Babičky už takové jsou. MAjí věk na upřímnost. Vaší ženě to vadí?
Jinak NEJ- sexy hlas má Daniel Hůlka a je to basbaryton, můžete tchyni žertem vzdělat.
A vaší ženě 62 let to vadí? Nebo se jenom cítíte trapně? Nejspíš vám chtěla jen zalichotit, případně vaší ženě
@sexyhlas - Jak bych měl tchýni usměrnit?
Těžko - ale buďte rád, že stará paní ve svém věku jen "laškuje" a nemusíte o ni pečovat se vším všudy. Dopřejte jí tu radost - kdoví nač si už jen vzpomíná
Mimochodem - kdyby vám totéž říkala pěkná pětadvacítka, taky byste se zajímal, zda to je "normální"?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.