Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wartner Bradavičník na nohy - Vaše zkušenosti

Od: stanavaf® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

dcera má na chodidle bradavici, včetně lékařů jsme zkoušeli všechno možné. Chtěla jsem se zeptat na Wartner Bradavičník na nohy, zda-li jste ho někdo použil, zda-li je tak účinný jak píší. Je údajně na bázi tekutého důsíku, který, nevím proč, nám ještě nikdo neaplikoval. Prostě čím víc se jí v nožičce někdo šťourá, tím se bradavice zvětšuje, a teď už i rozmnožuje, nehledě na to, že jí je to velice nepříjemné. Tento lék není zrovna levnou záležitostí, proto než ho koupím, ráda bych věděla jestli je účinný.

Děkuji

St.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Udivuje mě, že žádný kožař neaplikoval tekutý dusík. Většinou doktor sbírá pacienty a pak je v jeden den sezve a zlikviduje bradavice všem.*hej*Než něco koupíte, zeptejte se nejdříve kožaře, proč vám dusík nenabídl. A požádejte ho o to. A ať léčbu dotáhne do konce. *placni* Ať vám doma neleží další drahá lahvička , která nefunguje.

hella*
hodnocení

2x

Dobrý den, s Bradavičníkem sice žádné zkušenosti nemám, ale chci Vám tu spíš nechat odkaz na podobnou otázku ohledně bradavic poradte.cz/..., kde jsem uváděla svůj osvědčený recept na zbavení se bradavic na chodidlech, tak třeba by Vám to pomohlo (mně naprosto pokaždé!). Držím palce!

hodnocení

Děkuji za Vaše odpovědi.

sasdax*
hodnocení

0x

Jo taky když jsem viděl reklamu, tak jsem si řekl že se na to mrknu a na nějaké fóra. A jaký jsem si z toho vzal výsledek? Na 100% NE. Ono u lékaře se platí 30 Kč, takže to vyjde levněji a ještě k tomu odvede lepší práci.

Přikládám odkaz, který mě odradil. Ono by mě ani tak nenapadlo to koupit. Raději zajdu podpořit naše podhodnocené lékaře.

vadne.cz/...

bradavice
hodnocení

0x

Já přidám způsob,který jsem také přečetl někde na internetu.Ač jsem tomu moc nevěřil,pomohl mi od bradavic na prstech u ruky.Vezmete jehlu a rozpícháte bradavici.Nebolí to,protože to jsou mrtvé buňky.Z bradavice začne téct krev a to vezmete dezinfekci,např. peroxid vodíku a třeba vatovým tamponém namočeným v peroxidu vodíku rozpíchanou krvácející bradavici poctivě potřete.Tak, aby peroxid vodíku vniknul drobnými rankami dovnitř bradavice.Bradavice zahyne a po čase odpadne jako stroupek.

riseee
hodnocení

0x

Dobrý den rozhodně nekupovat vyhozené peníze z 8 bradavic jsem se nezbavila ani jedné dokonce to nefunguje ani na ty malinkaté počáteční vyhození peníze efekt vůbec žádny!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]