Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dcera má na chodidle bradavici, včetně lékařů jsme zkoušeli všechno možné. Chtěla jsem se zeptat na Wartner Bradavičník na nohy, zda-li jste ho někdo použil, zda-li je tak účinný jak píší. Je údajně na bázi tekutého důsíku, který, nevím proč, nám ještě nikdo neaplikoval. Prostě čím víc se jí v nožičce někdo šťourá, tím se bradavice zvětšuje, a teď už i rozmnožuje, nehledě na to, že jí je to velice nepříjemné. Tento lék není zrovna levnou záležitostí, proto než ho koupím, ráda bych věděla jestli je účinný.
Děkuji
St.
Udivuje mě, že žádný kožař neaplikoval tekutý dusík. Většinou doktor sbírá pacienty a pak je v jeden den sezve a zlikviduje bradavice všem.Než něco koupíte, zeptejte se nejdříve kožaře, proč vám dusík nenabídl. A požádejte ho o to. A ať léčbu dotáhne do konce.
Ať vám doma neleží další drahá lahvička , která nefunguje.
Dobrý den, s Bradavičníkem sice žádné zkušenosti nemám, ale chci Vám tu spíš nechat odkaz na podobnou otázku ohledně bradavic poradte.cz/..., kde jsem uváděla svůj osvědčený recept na zbavení se bradavic na chodidlech, tak třeba by Vám to pomohlo (mně naprosto pokaždé!). Držím palce!
Jo taky když jsem viděl reklamu, tak jsem si řekl že se na to mrknu a na nějaké fóra. A jaký jsem si z toho vzal výsledek? Na 100% NE. Ono u lékaře se platí 30 Kč, takže to vyjde levněji a ještě k tomu odvede lepší práci.
Přikládám odkaz, který mě odradil. Ono by mě ani tak nenapadlo to koupit. Raději zajdu podpořit naše podhodnocené lékaře.
Já přidám způsob,který jsem také přečetl někde na internetu.Ač jsem tomu moc nevěřil,pomohl mi od bradavic na prstech u ruky.Vezmete jehlu a rozpícháte bradavici.Nebolí to,protože to jsou mrtvé buňky.Z bradavice začne téct krev a to vezmete dezinfekci,např. peroxid vodíku a třeba vatovým tamponém namočeným v peroxidu vodíku rozpíchanou krvácející bradavici poctivě potřete.Tak, aby peroxid vodíku vniknul drobnými rankami dovnitř bradavice.Bradavice zahyne a po čase odpadne jako stroupek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.