Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
poslední tři roky mě trápí silná a tupá bolest v oblasti hráze při seskoku z jákekoliv výšky. Z takové výšky, kdy už trochu přemýšlíte nad tím, jak pružně a nejvíc pohodlně dopadnete pro vaše kolena. Doposud to byl pro mě problém opravdu jen při onom seskoku. Často takhle nemám potřebu skákat - bolest mě nepřekvalila při jiných aktivitách. Proto jsem tomu jindy pozornost nevěnoval.
Poslední dny mě začalo bolet měkké a neuchopitelné místo, které bych lokalizoval za levým varletem a před hrází. Nic jsem si nenahmatal. Bolest se ozve při sexu, masturbaci nebo "oklepání - ne doslova, ale taková ta nevinná krátká samohana" po vymočení.
Chtěl jsem se tedy zeptat, zdali tu někdo něco neví, než se objednám k vyšetření. Internet mi předhazuje pouze prolaps dělohy. Možná se ho ptám špatně.
Děkuju. F
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.