Dobrý den. Nemám kreditní kartu , ale líbí se mi SIM karta od Kaktusu, kvůli jejímu internetu. Jenže platba této SIM karty je jedině přes kartu. Tak bych se chtěl zeptat, vím že je to hloupé , ale myslíte že si můžu např koupit 6 SIM karet na půl roku, a pak je vyhodit? Děkuji.
Ano, klidně i deset,teda pokud vám v tom nic nebrání. Jen dotaz Četl jste tohle? Dále pak přes bankomaty, internetové bankovnictví, ve značkových prodejnách T-Mobile a přes platební terminály společnosti Sazka.
kaktuss
Je to tarif "Neřeš to" u kterého je napsáno, platba platební kartou.
ml1
Pravděpobobně potřebujou ověřit identitu, což při nabíjení v trafice neudělají. Musíte si sehnat bílého koně.
Chápu, že se Ti ta karta líbí... moje dcera ji má taky. Předtím používala předplacenku s balíčky na internet, ale před rokem jsem jí zařídil tenhle tarif.
Přes co voláš teď? Myslíš, že by byl problém se s rodiči domluvit aby Ti místo toho dosavadního tarifu pořídili tento? Uričtě by to bylo jednodušší řešení, než každý měsíc mít jiné tel. číslo... i když to nejspíš chceš hlavně kvůli internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.