Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ústavní léčba patologického hráčství

Od: honzak odpovědí: 2 změna:
Dobrý den. Poradíte mi prosím kam se objednat pro léčbu patologického hráčství? Ústavní léčbu. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Léčebna Havl. Brod, nebo léčebna Nechanice, jak už bylo psáno. Jsou i léčebny další: Dobřany, Kosmonosy, Kroměříž...záleží na to, odkud jste.

Bývala léčebna v Želivi. Měla vysoké procento vyléčených. Ale pak bylo sluníčkově zjištěno, že působí proti lidské důstojnosti. A skončila. Prdlajs! Dodnes jim nepřestávám v duchu děkovat.

Léčebna Nechanice - navštívila jsem, divila se, co vše je pacientům povoleno. Pohyb po okolí, případně i do jiných míst, pokud měl pacient k dispozici vůz, to bylo v Želivi zcela nemyslitelné. Léčebné výsledky neznám, ale nepřestanu velebit Želiv. Určité procento přísnosti a neústupnosti je na místě. Pokud to má vést k vyléčení pacienta, proč ne? Protože se závislostí mám zkušenosti /naštěstí ne s vlastní/, vnímám to tak, že větší přísnost nic nepokazí. Je lepší, než přečmrštěná benevolence. Jaga.

1. / OL, 2./ lékař pro léčbu závislostí /psychiatr/ - ten potom doporučí dál. Ať se povede.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]