Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psaní si se spolužačkou

Od: kuba07 odpovědí: 14 změna:
Ahoj, zamiloval jsem se do jedné spolužačky. Chtěl bych jí napsat, ale mam z toho docela strach. Nikdy jsem si ani s jednou holkou nepsal, tak ani moc nevim jak na to abych to hned nepokazil. Vim že je to dost pitomá otázka, ale fakt to nechci zkazit. Nevíte jak na to? Teď jak budeme mít prodlouženej víked pololetníma prázdninama, tak jsem si říkal že bych jí v pátek zkusil napsat. Jak se uvidíme až v pondělí tak jsem si říkal že by to mohlo být lepší, než ji napsat přes týden kdy se druhej den uvidíme.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ve ctvrtek za ni o prestavce naklusej "Ahoj Jitko, kdyz je zitra to volno, co spolu odpoledne zajit do kina. Davaji Masu a medveda dvojku."

Jednoduchy.

hodnocení

5x
Hlavna chyba v uvahe je to pisanie, to na nu skusa 100 dalsich podobnych zufalcov. Prave priame osobne pozvanie z oci do oci vas odlisi a ukaze odvahu. Sice na 99% ani z toho nic nebude.
loverboy

Přesně tak, ale to jsem nechtěl hnedka takhle psát :)

Protože v 16 nejspíš nemá odvahu za ní přijít a říci něco do očí. A pak se může leda divit, proč oprsklejší týpek má větší úspěch...

No ale mohl by napsat třeba: "přijď tehdy a tehdy tam a tam, podniknem tohle"

Každopádně aby to mělo nějaký úspěch, tak je potřeba předem podniknout jisté kroky... No prostě je to složitější. Většina chlapů to nechápe ani ve 30

loverboy
hodnocení

2x

tomuhle týpkovi

https://youtube.com/@Teichmann7

je taky 16 let a má evidentně načteno motivačních a seberozvojových videí ...

mrkněte se na to, typli byste mu jenom 16 let?! Vypadá starší a ty názory za mě respekt v tomto věku... Taky se mu jeho vrstevníci smějou, Jak tam často zmiňuje

Kanál doporučuji, i padesátiletým :)

Neuvěřitelné. Za jeho projev by se nemusel stydět ani psycholog po desítkách let praxe.

hodnocení

1x

Zdravím. Ono záleží i na tom, jestli ona si bude chtít psát s Vámi. Oslovte jí a pozvěte jí třeba ven na procházku (nebo někam na kávu). Je lepší komunikovat osobně. A pokud má zájem i ona o Vás, snad ho dokáže projevit.

loverboy

A má zájem o někoho, kdo ani nedokáže sestavit, co jí chce napsat? Pokud nedokáže tohle, rozmyslet si text, o čem se s ní asi tak bude bavit live?

hodnocení

1x

Rozhodně nic nepiš! Co je psáno, to je dáno. První kontakt výhradně jen na živo. K tomu máš přece jako spolužák nekonečně mnoho příležitostí. Nejdřív musíš mít jistotu, že má o nějaké techtle s tebou zájem. Pak jí můžeš zavolat.

kum3d
hodnocení

1x
Závidím tyhle krásné starosti. Rád bych se do těch dob na chvilku vrátil :)

loverboy
hodnocení

0x

1/ věk? 13 let? Nebo už 16? :-0

2/ A co přesně chceš dosáhnout?

3/ A co přesně ji chceš "zkusit napsat" už víš?

Zkus si to tady nanečisto, Napiš přesně co by jsi napsal. Možná dostaneš životní radu, kt. ti ušetří spoustu starostí.

kuba07
hodnocení

Věk 16, jsem v prváku a chtěl bych s ní chodit
loverboy
29.01.24 21:28

Ok a 3/?

kuba07
hodnocení

To právě moc nevim proto píšu, ala napadlo mě o jejích koníčkách, hudbě a tak, abych jí víc poznal.

Konicky a hudba, vyborne, priama cesta do friend-zone. Spolu s pisanim sa dostanes presne tam, kde byt nechces.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]