Nejste přihlášen/a.
Už dlouho mě trápí víc věcí, ale ta hlavní se týká mého přítele Karla.. Nebo spíš milence. Kterého ale skutečně miluju, ale on na mě kašle. Je to můj bývalý nadřízený z práce, náš věkový rozdíl je 35 let. V žádném případě v něm nehledám otce, jak tvrdí některé psycholožky, které tu frázi mají naučenou z knih. S rodičema mám dobré vztahy, dalo by se říct, že mi jsou neustálou oporou. Karla miluju celkově, jsem do něj zblázněná, ale kdyby to byla jen platonická láska, nebo nějaké chvilkové pobláznění, už by to podle mě dávno pominulo. Trvá to už přes dva roky, pravidelně se scházíme, vlastně jsme spolu velmi často, dalo by se říct skoro v každé volné chvíli. On i já máme svou práci, své záliby, a už i plno společných přátel. Nikdo to nebere jako problém, že je mezi náma tolik let rozdílu.. Jenže on je dokonalej až na jednu věc, někdy si vodí domů kurvy, včetně své žárlivé sekretářky, která o mně už ví, a nenávidí mě, myslí si že je Karel její muž, hraje si že s ním žije (přitom bydlí každej odděleně, pokud vím, ona i Karel mají svůj byt a navštěvují se velmi zřídka, mimo pracovní dobu téměř vůbec). Vždycky když se s tou babou potkám, tak na mě vrhá nenávistné pohledy nebo mě i verbálně napadá. Taky má úchvatnej argument - "že Karel je její, protože jsou si věkově blíž" (té staré krávě je 52). Je mi to hodně nepříjemné a mám z toho často deprese, ale na druhou stranu to nechci "vzdát" a nechat Karla jí... Já ho miluju, ona nejspíš taky, ale ona si jeho pozornost vynucuje násilím, coby sekretářka je nadprůměrně dobrá (nerada to říkám) tak ho vydírá třeba i tím, že pokud se mnou neskončí, přestane u něj pracovat - teda ona většinou veškerou práci udělá za něj a to se mu líbí.. Ale mě to užírá a nechci to tak, a navíc ta pojebaná sekretářka není jeho jediná děvka, má jich ještě víc. Všechno to jsou (podle Karla) "obchody" a obchodní jednání. Když mu zavolám nevhod, nevhod = když je právě s jinou, tak vždycky tvrdí, že je na jednání, lhář. Už jsem si s ním o tom pokoušela snad stokrát promluvit, říkala jsem mu, že mi to vadí, brečela jsem - ale on se o tom bavit nechce, říká mi: "To neřeš". Napadlo mě i všechny ty jeho kurvy zabít, ale k tomu bych se nesnížila, navíc bych měla i po studiu na vysoké škole a zklamala bych tím ty lidi, co mě mají rádi.. Jen mě to prostě tak nehorázně štve, a chci, aby toho nechal.. Abych byla jeho jediná. Nedokážu žít bez něj, ale ani s ním.. Co mám dělat?
Vy potřebujete akorát ledovou vodu na hlavu,abyste se probrala.A taky se naučila psát slušně.Svou nenávist si vybíjejte jinde a ne tady.Nějaký admin by to měl smazat,tohle je dotaz pro Chocholouška.
V tvém příběhu není jedna věta emotivní, ale celý příběh je chladný kalkul jednoho devianta. Vůbec ne ženy, ale chlapa, který potřebuje proplácnout hubu, nebo léčbu, ale na chirurgii to nebude. Možná tady: euromedicina.cz/... - PT /stařenka
Dobrý den. A teď vážně... to jste napsala jen tak z legrace, že. A čekáte, co se tu dozvíte. Nebo se mýlím? A Vy to myslíte všechno doopravdy? Jejda, jejda. Jednak se zamýšlím nad Vaším "úchyvatnou" slovní zásobou, k argotu máte totiž docela kladný vztah, jednak se zamýšlím nad Vámi. Proč ze sebe dobrovolně děláte hadr na podlahu? Aha, vy toho Karla vlastně hrozně moc milujete. A vůbec Vám přitom nevadí, že jste jedna z mnoho žen v jeho životě. No nevadí. Vlastně Vám to vadí, proto sem píšete. Prosím, proč se o 52leté ženě vyjadřujete tak vulgárním způsobem? Jednou Vám totiž bude také tolik, a co znám ženy v tomto věku, dovedou to být ještě opravdu krásné ženské. Vy si jako myslíte, že když jste mladá, že tím pádem máte na všechno nárok? Ale pozor, taky jednou zestárnete, přibudou Vám vrásky a nějaká taková, jako jste Vy nyní, se o Vás vyjádří v tom smyslu, že byste dávno už měla ležet pod drnem. Mládí není výsada, bach na to. Vy jako studujete vysokou školu? No to se má Česká republika na co těšit. Více takových, jako jste Vy... a bude tu ráj na zemi. Hahaha. Já si stejně myslím, že jste to sem napsala jako provokaci. Celý dotaz na mě totiž působí dojmem, že ho napsala žena s IQ tykve.
Obávám se že to nebyla provokace, s podobným typem taky žiju. Bohužel jsem si před pár lety nedala říct a jsem mnohem dál a je to mnohem horší. Milujete ho a stejně s tím nic nenaděláte. Ale po pár letech možná aspoň kromě něj začnete myslet také trochu na sebe, a jestli z vás ještě nebude úplná troska, třeba se z toho vztahu vymaníte. Nezabíjejte ty "kurvy", protože se stejně najdou další a jediný komu tím ublížíte je sama sobě. Už tak jste si to dost zavařila a lepší to nebude. Jestli můžu radit, aspoň zůstaňte jako milenci a za žádnou cenu se k němu nestěhujte. Předpokládám že je ale stejně ženatý že... tak to buďte ráda! Je mi vás líto už teď protože vím jak to dopadne...
Neřeš, nepátrej, neživíš, tak nepřepínej.
Jediná rada, kterou mám. Buď tak dobrá, jako jeho sekretářka. Jak jednoduché. Až mu kvůli Tobě uteče, v pohodě jí nahradíš. I když si neumím představit sekretářku s takhle vulgárním slovníkem. Ten by totiž na případné obchodní partnery fungoval jak repelent.
Imsorry, to bylo na hanulku.
tedy haruku
doplněno 07.10.10 08:06: To byla narážka na větu od Haruky, co jí řekl ten vykutálený přítel.
Ahoj, je mi moc líto, čím procházíš, jsi bezhlavě zamilovaná. Každopádně bych před ním nedělala žádné žárlivé scény, nenaléhala bych na něj, netlačila. Jde fakt o to, o co jemu vlastně jde, jaké má životní hodnoty. Jestli mu tenhle způsob života vyhovuje, střídat občas milenky a nebo touží jako ty po opravdové lásce. Bylo by dobré si s ním úplně v klidu třeba při sklence dobrého vína promluvit. Kdybych se já osobně od něj dozvěděla, že mu tento způsob života vyhovuje a nehodlá ti být věrný, tak bych mu řekla , že mi to moc vadí a že za těchto podmínek se s ním nemůžu stýkat, a přestala bych se s ním stýkat. Řekni mu, co k němu cítíš, a že si přeješ , aby jste byli jen vy dva a nikdo další a odejdi. Pokud mu na tobě aspoň trochu záleží, vyhledá tě. Jestli přestane s těma ostatníma ženskýma, to ovšem záleží jen na něm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.